Latino Beat Party V.II

Tarihler: 20 Kasım 2004 Cumartesi ~ 20 Kasım 2004 Cumartesi 20 Kasım Cumartesi Saat 22:00

Yer: Hyatt Regency Hotel

Ücret: 25.000.000.- TL

Nereden Alınır: Bilgi için: 0212 244 63 59-60-61 (Mundo Latino), www.mundolatinodance.com

Adres: Taskışla Cad. No:1 –Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 368 12 34

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2004 ~ Kas 20, 2004
SALSA’nın ÇUKULATA RENKLİ, SEMPATİK SHOWMAN’i ISTANBUL’da..
Kanada- Toronto’dan Istanbul’a Nefes Kesen Blade Show

Latino Beat Party V.II
Salsanın ve Latin Müziğinin ülkemizde öncülüğünü yapan Mundo Latino, Latino Beat Partiler Zincirinin ikincisini 5 YıldızlI Otel Konforu ile Hyatt Regency Hotel Gossip Bar’da 20 Kasım C. tesi akşamı gerçekleştiriyor.

Latin Danslarının en heyecan veren, aşkı ve tutkuyu beden diliyle en iyi anlatan dansı Salsa, bu kez Canadalı ünlü eğitmen/dansçı, koreograf ORVILLE SMALL ve Partneri SABRINA BUIS tarafından çılgın showlarıyla yorumlanacak.

The Madison Hotel’in katkılarıyla desteklediği Latino Beat Party V.II ‘de konuk olacak ünlü dansçı Orville Small, dünyadaki cesitli yarışmalarda 1.cilikten 3.cülüğe dereceleri olan, 2003 8.Geleneksel CLUB MAYAN yarışması Uluslararası Şampiyonu, 2004 International Ingiltere Salsa Kongresinde en iyi Uluslararası Eğitmen Ödülünü alan, showlarındaki inanılmaz yaratıcılığı, enerjisi ile son 2 yıldır dünya Salsa Piyasasında yıldızı en hızlı parlayan ünlü isimlerden.

Ülkemizdede ünlü BLADE show’u ile tanınan Orville Small ve partneri Sabrina Buis in yepyeni 2 Showunu izlemek, Istanbul’un ünlü Salsa Dansçılarıyla aynı dans pistini paylaşıp dans etmek ve Latin Müziğinin bir numaralı ismi Dj. Mehmet Ceyhan’ın sececeği muhteşem ritimleri dinlemek istiyorsanız 20 Kasim C. tesi aksami Gossip Bar’da sizleri bekliyoruz.

21 Kasım Pazar günü ise SALSA Tutkunları için yapılacak Salsa Workshopları Mundo Latino Stüdyosunda, ORVILLE SMALL & SABRINA BUIS çifti gözetiminde gerçekleşek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT