Latino Beat Vol. III

Tarihler: 19 Mart 2005 Cumartesi ~ 19 Mart 2005 Cumartesi 19 Mart Cumartesi Saat 22:00

Yer: Hyatt Regency Hotel Gossip Bar

Ücret: 20 YTL (1 yerli içki dahil)

Nereden Alınır: Mundo Latino, www.mundolatinodance.com

Adres: Hyatt Regency Hotel, Taşkışla Cad. No:1 Taksim Elmadağ İstanbul

Telefon: 0212 244 63 59-60-61

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2005 ~ Mar 19, 2005
Newyork City’den Istanbul’a Bir Mambo Devi

Salsanın ve Latin Müziğinin ülkemizde öncülüğünü yapan Mundo Latino, Latino Beat Partiler Zincirinin üçüncüsünü 5 Yıldızlı Otel Konforu ile Hyatt Regency Hotel Gossip Bar’da 19 Mart C. tesi akşamı gerçekleştiriyor.

Bu kez Gossip Bar, dünyada Salsa/Mambo’nun Başkenti Newyork City’den ünlü dansçıları ağırlıyor.Genç nesil olarak, yeni trend Salsa/Mambo’da dünyanın önde gelen ilk iki dev isminden biri olan ünlü eğitmen/dansçı JUAN ’Pachanga’ MATOS’a, bu kez Istanbul daki performasında partneri KIMBERLY FLORES eşlik edecek.Herşeysi ile bomba gibi bir dansçı olan Kimberly, son zamanlarda hızla parlayan ismi, dans pistindeki inanılmaz seksafeli ile önce NewYork Salsa Dünyasında parladı. Şimdi ise dünyada adını hızla duyurmaya devam ediyor.

Latin Danslarının en heyecan veren, aşkı ve tutkuyu beden diliyle en iyi anlatan dansı Salsa, Juan Matos & Kimberly Flores çifti tarafından muhteşem performanslar ile yorumlanacak. Dansları ile Newyork tarzı Salsa’nın görkemini, elegansını ve çoşkusunu vurgulayacaklar.

Partide Latin Müziği’nin bir numaralı ismi DJ. Mehmet Ceyhan’ın çalacağı ateşli ve kıvrak Latin müzikleri ile dans etmek,nabız atışlarınızı yükseltecek performanslar izlemek istiyorsanız, dans ve showlarla dolu bir geceye şimdiden hazırlanın!

Bu muhteşem ikili, 15-21 Mart tarihleri arasında ise Mundo Latino Stüdyosun’da Salsa dersleri verecekler
Parti Giriş Ücreti: 20 ytl(1 yerli içki dahil) St 22.00 den itibaren
Mundo Latino
0212 244 63 59-60-61
www.mundolatinodance.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT