Mambo Dansının Çılgın Devi Juan Matos Uzun Bir Aradan Sonra Tekrar İstanbul’da

Tarihler: 14 Ocak 2011 Cuma ~ 14 Ocak 2011 Cuma 22:00

Yer: Romeo&Juliet

Ücret: 25 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Romeo& Juliet Performance Hall’da.

Adres: Evliya Çelebi Mah. Refik Saydam Cad. No:15A / 17A Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 85 80

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 14, 2011 ~ Oca 14, 2011

New York Mambo dansına yeni akımlar getiren, dünyadaki pek çok dansçının ilham aldığı, sahne şovlarıyla yeni trendler yaratan, sahne kostümleriyle büyük beğeni toplayan mambonun çılgın devi Juan Matos, uzun bir aradan sonra yeniden İstanbul’da…Ona eşlik eden partneri ise büyüleyici, seksi dansı ve müzik yorumlarıyla sahneye renk katan Amneris… Juan Matos, ilk kez Türkiye’ye 2003 Ocak ayında yine Mundo Latino organizasyonu ile gelmişti. Ve ilk kez Mambo On2 dansını şovlarıyla tanıtmıştı. Matos, aynı zamanda Türkiye’nin ilk mambo dans eğitmeni olmuştu.

Türkiye’de Mambo On2 dansının tanınmasını sağlayan Juan Matos, Mundo Latino organizasyonu ve Romeo&Juliet Performance Hall işbirliğiyle yeniden İstanbul’a geliyor. 14 Ocak Cuma akşamı Romeo&Juliet Performance Hall’de gerçekleştirilecek partide dans severler, onun danslarıyla coşarken, görsel bir şölene tanık olacaklar. Partide ayrıca Türkiye Şampiyonları Şenol Vefa Gülmez& Nur Özkan ve Türkiye’nin genç potansiyellerinden Nusret Dişçi& Gize Alptekin, Hakan Aygün& Gülden Melek ise Juan Matos ile aynı sahneyi paylaşacaklar. Dans ve göz alıcı şovlarla sabaha kadar sürecek bir parti sizleri bekliyor.

15 Ocak Cumartesi günü Mundo Latino stüdyosunda Juan Matos ve Amneris ile yapılacak workshoplar’ını ise, sadece seyretmek yetmez. Kendini geliştirmek isteyen mambo dansçıları bu workshop’u kaçırmasınlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT