Öğleden Sonra Kurabağagil

Tarihler: 13 Aralık 2009 Pazar ~ 13 Aralık 2009 Pazar 20:30

Yer: Garajistanbul

Ücret: img08/dans/batracien.jpg

Nereden Alınır: Biletler, Biletix ve Garajistanbul’dan temin edilebilir

Adres: Tomtom Mah. Yeni Çarşı Cad. No:11a, Galatasaray, Beyoğlu Adalar İstanbul

Telefon: 0212.244.44.99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2009 ~ Ara 13, 2009
İstanbul Fransız Kültür Merkezi ve Garajistanbul işbirliğiyle, Fransız çağdaş dansının önde gelen isimlerinden Bernardo Montet, Batracien, l’après-midi (Öğleden sonra, kurbağagil) yapıtıyla İstanbullu dansseverlerle buluşuyor.

Fransız Guyanası ve Vietnam kökenli Bernardo Montet, Afrika ve Fransa arasında büyüdü. Klasik bir öğrenimden sonra Paris’de modern dansı keşfeden sanatçı 2003 yılından bu yana Tours Ulusal Koreografi Merkezi’ni yönetmekte ve çalışmalarıyla vücut ve insan üzerine düşünmeyi sürdürmektedir.

Bernardo Montet, akustik sanatçı Lorella Abenavoli ile birlikte tasarladığı Batracien, l’après-midi (Öğleden sonra, kurbağagil) yapıtında madde içerisinde bir yolculuk gerçekleştiriyor ; magma halinden en hafif haline kadar. Burada, toprak, et, nefes, yakınma, kekelemeler ve şarkı dansı oluşturuyor. Sanatçı, gerçek bir dönüşüm çalışması ile arınıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT