Remdans Proje Topluluğu&Latifa Laabissi

Tarihler: 28 Ocak 2010 Perşembe ~ 28 Ocak 2010 Perşembe 20:00

Yer: Fransız Kültür Merkezi

Adres: İstiklal Cad. No :4 Taksim Taksim İstanbul

Telefon: 0212 393 81 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 28, 2010 ~ Oca 28, 2010

2001 yılında dansçı, koreograf ve eğitmen Tuğçe Tuna tarafından oluşturulan RemDans Proje Topluluğu, disiplinlerarası çağdaş dans-performans proje topluluğu olarak yoluna devam etmekte. 2009’da RemDans Stüdyo`yu oluşturan topluluk 2010 döneminde ise yeni bir projeye imza atıyor. RemDans, "Köprü" projesi kapsamında sekiz ayrı ülkeden davet ettiği sanatçıları kendi yaşam alanlarında kültürleriyle tanıştıracaklar, araştırma ve yaratıcılık üzerine yoğunlaşacaklar.

Fransa’nın ilk istasyon olacağı projenin misafir sanatçısı ise koreograf Latifa Laabissi. Sanatçı, Ocak ayında İstanbul’da bir atölye çalışması gerçekleştirecek. Bu çalışmanın içeriği 28 Ocak tarihinde İstanbul Fransız Kültür Merkezi’nde seyircilerle buluşacak.

İstanbul Fransız Kültür Merkezi’nin katkısı, İstanbul Gösteri Sanatları Geliştirme Derneği`nin işbirliği ve Culturesfrance - Fransa Dışişleri Bakanlığı desteğiyle

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT