Tango Feeling

Tarihler: 29 Ekim 2011 Cumartesi ~ 29 Ekim 2011 Cumartesi 21:00

Yer: Bostancı Gösteri Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 108.00 TL - 2. Kategori - 82.50 TL - 3. Kategori - 66.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Bostancı Gösteri Merkezi

Adres: Mehmet Şevki Paşa Cad. Lunapark Yanı Bostancı İstanbul Bostancı İstanbul

Telefon: 0216 384 72 10 - 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 29, 2011 ~ Eki 29, 2011

Muhteşem Dans Gösterisine Hazır Olun! Bursa, İstanbul ve Ankara'da Sahnedeler!

Bugüne kadar Avrupa, Asya, Güney Afrika, Arjantin ve Amerika’da sahnelenen, geçen yıl da ilk kez Türk seyircisiyle buluşan ve ayakta alkışlanan Tango Feeling, yeniden Türkiye’ye geliyor. Muhteşem kostümler ve ruhlara işleyen müzikleri ile Estampas Porteñas’ın gösterisi “Tango Feeling” gösterisi sizi tutkunun ve dansın tarihinde yolculuğa çıkaracak.

Tango Feeling Hakkında:

Estampas Portenas 1996 yılında Buenos Aires’te kurulmuştur. Arjantin Balesinde uzun yıllar dans eden koreograf Carolina Soler sayesinde tanındı. Estampas Portenas Avrupa (Almanya, İngiltere, Hollanda, İspanya, İsviçre), Asya (Avusturalya, Kore, Malezya, Yeni Zelanda, Singapur) ve Güney Afrika turnelerine çıktı. Arjantin’de ve Amerika’nın da bazı eyaletlerinde sahnelendi.

İlk yılında Çin’de 60’tan fazla sahne performansı gerçekleştirdi. Arjantin’e dönüldüğünde ise General San Martin Cultural Center’da sahnelenen gösteri, sonrasında “yeteneği, güzelliği ve baştan çıkarıcılığı ile seyirciyi büyüleyen bir gösteri” olarak adından söz ettirdi.Tango Feeling, Carolina Soler tarafından yaratılan Estampas Portenas’ın şovu; müzik, kostüm ve danslarıyla muhteşem bir tango seyretmenizi sağlıyor. Bu şov iki parçadan oluşuyor: The Milonga, daha çok geleneksel öğeler içeren bölüm ve The Show Astor Piazzola stilinde modern ve yeni tango öğelerini içeriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT