Tango Metropolis

Tarihler: 21 Mayıs 2010 Cuma ~ 22 Mayıs 2010 Cumartesi 21 ve 22 Mayıs Saat: 20.00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori: 71,50 TL 2. Kategori: 61,00 TL 3. Kategori: Tam: 50,00 TL, İndirimli: 45,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve İş Sanat Kültür Merkezi gişeleri

Adres: İş Sanat Kültür Merkezi, İş Kuleleri 34330 Levent Levent İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2010 ~ May 22, 2010

TANGO METROPOLİS BUENOS AIRES RUHUNU 21-22 MAYIS`TA İŞ SANAT`IN SEZON KAPANIŞ GECESİNE GETİRİYOR!

Uluslararası üne sahip bandoneon üstadı Daniel Binelli ile birlikte Buneos Aires ruhunu tüm dünyaya taşıyan Claudio Hoffmann`ın artistik direktörlüğünde Tango Metropolis Buenos Aires`in kozmopolit sokaklarının aşk hikayelerini renkli karakterlerle anlatan yenilikçi bir Tango müzikali.
Tango`yu efsaneleştiren enstrüman bandoneon yeni müzikal formlara ve koreografilere eşlik ederken, geleneksel repertuvar farklı bir tiyatro zenginliği ve dinamizmle Arjantin sokaklarını ve Tango efsanesini sahneye taşıyor. Daniel Binelli`nin müzik drektörlüğünde prömiyerlerine Buenos Aires Uluslararası Tango Festivali’nde başlayan ekip, eleştirmenler tarafından `kusursuz bir tango topluluğu` olarak tanımlanıyor. Tango Metropolis Türkiye`de ilk kez 21-22 Mayıs tarihlerinde Arjantin`in kokusunu İş Sanat`ın sezon finaline getiriyor olacak.

TANGO METROPOLIS Hakkında
Tango Metropolis Daniel Binelli`nin müzik direktörlüğü ve Claudio Hoffmann`ın artistik direktörlügünde yaratılan son derece yenilikçi bir tango gösterisi.
Tango Metropolis yeni yüzyılda tango’ya yeni müzikal formlar ve koreografiler kazandırırken, geleneksel repertuvara yeni bir dinamizm ve tiyatro zenginliği katıyor.
Gösterinin ilk bölümünde Tango Metropolis, gecenin derinliklerinden gelen şehrin tüm düşmanca pusularına rağmen varolmaya çalışan farklı sokak karakterlerini izleyici ile tanıştırıyor.
Şehrin bütün baş döndürücülüğüne, kaosuna ve emniyetsizliğine rağmen, Buenos Aires’in ritmindeki ve avangard müziğindeki kuvvet, yaşama gücü ve ifade zenginliğiyle dans ediyorlar. Sonrasında esprili, nostaljik ve şehvetli sahnelerle Tango’nun yüzyıllardır varolan renklerine ve atmosferlerine geçiliyor. Hipodrom, yarışlar ve Jokey Kulübü başrollerdeki karakterlerin canlandırdığı yadsınamayacak espride, esneklik ve sihirdeki unutulmaz anlara ortam hazırlıyor ve geçmiş yılların çok sevilen karakterlerine ve müziklerine göndermeler yapılıyor.

İkinci bölümde, Tango Metropolis kozmopolit sokakların aşk hikayelerini, yakınlaşmalarını ve ayrılıklarını portrelendirirken bunu tutkuyla ve baştan çıkaran bir tango dili kullanarak yapıyor.
Tango’yu sembolize eden ve tarihini oluşturan enstrüman bandoneon`a dansçılar kendilerini ifade edebilecekleri danslara eşlik ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT