Ursula Lopez

Tarihler: 21 Kasım 2014 Cuma ~ 22 Kasım 2014 Cumartesi 21, 22 Kasım Saat:21:00

Yer: Türker İnanoğlu Show Center

Ücret: 1. Kategori - 120.00 TL 2. Kategori - 100.00 TL 3. Kategori - 80.00 TL 4. Kategori - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii (Darüşşafaka Kampüsü Yanı) Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Faks: 0212 286 66 79

Web: http://http://www.timshowcenter.com

E Posta: info@timshowcenter.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2014 ~ Kas 22, 2014

Ateşin dansı flamenkonun kraliçesi olarak bilinen Ursula Lopez, muhteşem dans performansı ile 21 Kasım'da TİM Show Center’da...

Tutkunun ve ateşin dansı olarak bilinen flamenkonun duayeni Ursula Lopez, ekibi ile birlikte 21-22 Kasım 2014 tarihlerinde TİM Show Center'da izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Hayata dair her şeyi dansıyla sahneye uyarlayan ve izleyiciyi adeta büyüleyen Lopez; Kordoba doğumlu, akademik kariyerine genç yaşta başlamış, dünyaca ünlü üstatlarla çalışmış, dansla hayat bulan ender sahne sanatçılardandır.

Ursula Lopez, Montilla'da (Kordoba) doğdu. Akademik formasyonuna çok genç yaşta başlayan sanatçı, klasik İspanyol dansı ve balesinden mezun oldu. Kısa süre sonra eğitimine devam etmek için Sevilla'ya giden ve flamenko dalında çalışmalarını sürdüren sanatçı, bu bağlamda Manolete ve Manolo Marin gibi büyük üstatlarla çalıştı. Manolo Marin, onun Carlos Saura'nın yönettiği Carmen Operası'nda profesyonel kariyerine başlamasında önayak oldu. 

1996'da Compania Andaluza de Danza'ın bir üyesi olan ve burada sekiz yıl çalışan Lopez; gösterilerin hepsinde solo dansçı olarak yer aldı ve dünyanın belli başlı festival ve tiyatrolarında turneye çıktı. Bu eserlerin arasında Maria Pages'in "El Perro Andaluz", Madrid Kraliyet Tiyatrosu'nun açılışında sergilediği Jose Antonio'un "La Vida Breve", Manolete'nin "Latido Flamenco", Javier Latorre'nin "Cosas de Payos", Javier Baron'un "Ramito de Locura", Eva la Yerbabuena'nın "Dharma" ve Granada Festivali için Antonio Gades'in son eserlerinden olan Bodas de Sangre'in emsal bölümündeki Kadın'ın özgün yorumu sayılabilir.

Ursula Lopez aynı zamanda 2004 Sevilla Flamenko Biyenali'nde, Rafael Campallo'la "Don Juan Flamenko" ve Andres Marin'le "Asimetrias" adlı eserlerle büyük başarı gösterdi. 2004 yılının Kasım ayında Ursula Lopez, Ballet Nacional de Espania'da konuk sanatçı olarak görev yapmaya başladı ve burada 2006 yılına kadar kaldı. Sanatçı, bu zaman süresince Jose Antonio Ruiz yönetiminde "La Leyenda" ve "Cafe de Chinitas" adlı gösterilerin turnesine çıktı.

2007 yılında kendi ekibini kurmaya başlayan ve  "2007 Jerez Flamenko Festivali" için "Abriendo Camino" adlı ilk eserini sergileyen Lopez, 2008'de Miguel Angel Berna ve Rafael Campello'la "Flamenco Se Escribo Con Jota" adlı yapımla festivale dönüş yaptı. 

Belmonte'de Joaquin Grilo'la ortak çalışmasıyla 2010 Jerez Flamenko Festivali'nde seyirci ödülünü kazanan sanatçı, Eylül 2012'de Sevilla Flamenko Biyenali'nde ekibiyle birlikte yeni yapımları olan La Otra Piel'i sergiledi. Gösteri aynı zamanda 2013 yılında "Jerez Flamenko Festivali" kapsamında Villamatra tiyatrosunda sergilendi ve eleştirmenlerle izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Ursula Lopez, David Pena (Dorantes) ve Javier Ruibal'le "InterAccion" adlı çok ilginç bir konsept ve artistik diyalogda yer aldı.

Moskova, Zaragoza, Kiev (Ukrayna), Bükreş, Kişinev (Moldova), Kordoba  Amsterdam'da son olarak gösteri yapan Lopez; gelecek gösterisini dördüncü kez düzenlenen Queretaro Meksika'daki Festival Iberica Contemporanea'da yapacak. Buna ek olarak sanatçı, kendi okulu olan Sevilla'daki Flamencodanza Studio'dan ayrı olarak, dünya çapında düzenleyeceği atölye çalışmalarında vereceği eğitimle çalışmalarını pekiştirecek.

- Tüm yaş grubu çocuklar bilete tabidir.
- Garanti Bonus Kart sahiplerine %15 indirim uygulanmaktadır. Bu indirim sadece ana gişe ve perakende satış noktalarında geçerlidir.
- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarını değiştirme hakkına sahiptir.
- Organizasyon şirketi, programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT