İfsak’ta Süleymaniye Manzaraları

Tarihler: 24 Eylül 2009 Perşembe ~ 24 Eylül 2009 Perşembe 24 Eylül Perşembe 2009 Saat: 19:30

Yer: İfsak

Nereden Alınır: www.ifsak.org

Telefon: 0212 292 42 01 / 0212 292 18 07

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2009 ~ Eyl 24, 2009
İfsak’ta Süleymaniye Manzaraları

İFSAK, 24 Eylül’de Ayşe Bağdemir’in çalışmalarından oluşan “Süleymaniye`de Yaşam” temalı fotoğraf gösterisine ev sahipliği yapacak.

50. yaşını kutlamaya hazırlanan İFSAK, 24 Eylül Perşembe günü saat 19.30’da “Süleymaniye`de Yaşam” temalı bir fotoğraf gösterisi düzenleyecek. Gösteri, Fotoğraf Sanatçısı Ayşe Bağdemir’in çalışmalarından oluşacak.

Bağdemir, gösterinin konusu hakkında şunları söylüyor: “Türkiye’de, Doğu’dan Batı’ya göç her zaman olağan bir olay. Doğu’daki işsizlik, terör, töre gibi nedenlerden dolayı insanlar büyük umutlarla, kendilerine ve ailelerine daha iyi yaşamlar kurabilmek için Batı’ya göç ederler. Acaba umduklarını bulabilirler mi? Yoksa yeni acılar, yeni umutsuzluklar, savrulmalar mı beklemektedir onları? İstanbul’un orta yerinde yine Doğu’daki gibi mi yaşanmaktadırlar, yoksa umduklarını bulmuşlar mıdır? Tutunamayıp geri mi dönmüşlerdir? Buna benzer soruların cevabını bulabilmek için Süleymaniye`nin yeni sahiplerinin yaşamlarına girdim, onları günlük yaşamlarında fotoğrafladım.”

Ayşe Bağdemir Kimdir?
Mersin doğumlu Ayşe Bağdemir, Gazi Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Marmara Üniversitesi Fotoğraf Bölümü’nü bitirdi. Çeşitli kuruluşlarda çalıştıktan sonra bankacılık sektöründen emekli oldu. 1995’te İFSAK’a üye oldu. 1996’dan beri derneğin yönetim ve denetim kurulu üyeliği yapıyor. İlteriş Tezer Atölyesi’nde siyah-beyaz fotoğrafla ilgilendi. Çeşitli sergilere katıldı. Yurtiçinde ve yurtdışında ödüller aldı, jüri üyeliği yaptı. Halen sektör dergilerine fotoğraf çekiyor ve fotoğraf dersleri veriyor.

Makedonya Photomedia, Adana Altınkoza, Altınkamera, Adana Rotary Kulübü gibi kurumların uluslararası fotoğraf etkinliklerinde çeşitli ödüller alan Bağdemir, yurtiçinde ise İFSAK, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yeni Yüksektepe Kültür Derneği, TMMOB gibi kurumlar tarafından ödüle layık görüldü.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT