Kanada’nın Kuzeyi ve Doğal Yaşam

Tarihler: 24 Şubat 2005 Perşembe ~ 24 Şubat 2005 Perşembe 24 Şubat Perşembe Saat 19:00

Yer: Akbank Kültür Sanat Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Akbank Kültür Sanat Merkezi

Adres: İstiklal Cad. No.14-18 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 24, 2005 ~ Şub 24, 2005
Dia Gösterisi - Saat 19:00
KEREM SALTUK “Kanada’nin Kuzeyi ve Dogal Yasam”
Saltuk`un Kanada`si

5 yildir Kanada`nin Montreal sehrinde yasayan gazeteci ve basin fotografçisi Kerem Saltuk Kanada`daki son çalismalarina yer verdigi saydam gösterisini sunacak. Saltuk "Kanada`nin Kuzeyi ve Dogal Yasam" isimli bu gösterisinde Manitoba eyaletinin en kuzeyindeki Churchill kasabasinda geçen günlerini anlatacak ve çektigi kutup ayisi fotograflarini gösterecek. Bu etkinlikte Kanada`nin ünlü milli parklarinda çektigi doga fotograflarina da yer verecek olan basin fotografçisi, son 3 yil içerisinde Kanada`nin devlet tren yolu sirketi "Via Rail Canada" sponsorlugunda yaklasik 30 bin kilometre yolculuk yaparak Kanada`yi bir okyanustan digerine gezdi ve pek çok haber hazirladi. Hem Türk, hem de Kanada vatandasi olan Saltuk, Kanada hükümetinin verdigi burs ile ülkenin en ünlü fotograf enstitülerinden Dawson College`de 3 yil okudu ve onur derecesi ile geçtigimiz mayis ayinda mezun oldu.
Etkinlik Ücretsizdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT