1. Kadıköy Karnavalı

Tarihler: 17 Eylül 2004 Cuma ~ 19 Eylül 2004 Pazar 17-18-19 Eylül 2004

Yer: Bağdat Caddesi ve Kadıköy Sahil Yolu

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Kadıköy Belediyesi

Adres: Kadıköy Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2004 ~ Eyl 19, 2004

Kadıköy Belediyesi 17-19 Eylül tarihleri arasında 1. Kadıköy Karnavalı`nı düzenliyor. Bağdat Caddesi ve Sahil Yolu`nda gerçekleştirilecek karnavalda senfoni orkestrasından Kerem Görsev`e, nostaljik Türk pop müziğinden Alem FM-Radio Madio partisine pek çok seçenek var Bağdat Caddesi ve Caddebostan-Suadiye Sahil Yolu 17-19 Eylül tarihleri arasında 1. Kadıköy Karnavalı``na ev sahipliği yapacak. Kadıköy Belediyesi``nin düzenlediği karnaval 17 Eylül`de sanatçıların da yer alacağı kortejle başlayacak. Dükkanlar gece yarısına kadar açık olacak. Cadde sadece kortejde trafiğe kapatılacak. Üç gün boyunca devam edecek olan karnavalda Caddebostan ve Suadiye`de iki pist hazırlanacak. Eğlenmek için Avrupa yakasına giden Kadıköylü gençler için Caddebostan`da rock konserleri ve partiler planlanırken Suadiye`de müzikseverleri nostaljik bir yolculuk bekliyor. Füsun Önal-Selçuk Ural, Ömür Göksel-Ayten Alpman ve Selçuk, Rana ve Nilüfer Alagöz pop müziğin klasikleşmiş şarkılarını seslendirecek.

"Karnavallar bir kentin mutluluğunu gösterir"

Özellikle hafta sonları nüfusun arttığı Bağdat Caddesi ve Sahil Yolu`nda konserlerin ve partilerin yanı sıra havai fişek gösterileri, spor ve kültürel etkinlikler de olacak. İsteyen alışveriş yapıp dans gösterilerini izleyebilecek. İsteyen Kerem Görsev ve Ayten Alpman caz konserlerini dinleyebilecek. Caddenin bir köşesinden Latin müziği yükselirken Alem FM-Radio Madio Partisi ile tempo hızlanacak.

Karnaval programını hazırlayan ise "70"lerin ve "80"lerin pop müziği şarkıcılarından Ömür Göksel. Kadıköy Belediyesi Eğitim-Kültür ve Gençlik-Spor Komisyonları Başkanı olan Göksel gelecek yıl karnavalı uluslararası platforma taşımayı planladıklarını söylüyor: "Karnavallar bir kentin mutluluğunu gösterir. Sahilin manzarası çok güzel. Halk hafta sonu burada yürüyüşler yapıyor, tadını çıkarıyor ama etkinliklerle buraya 250 bin kişiyi çekmeyi hedefliyoruz. Şarkım yıllar sonra ``I Love You Hagi`` diye söylenmeye başlandı. Bu şarkının karnavala da slogan olan ``I Love You Kadıköy`` olarak yeni bir versiyonunu yaptık.``

Karnaval programı:
17 Eylül Cuma / Sahil Yolu
17:00- Kortej
19:30- Havai Fişek Gösterisi
19:40- Işık ve balon Gösterisi
20:00- Senfoni Orkestrası
21:00- Tatilya Grease Müzikali
21:30- Füsun Önal-Selçuk Ural
23:00- Alem Fm-Radio Madio Party Time
17 Eylül Cuma/Bağdat Caddesi
19:00-21:00 Yavuz Özışık
18 Eylül Cumartesi
19:00- Tatilya Grease Müzikali
19:30- Senfoni Orkestrası ve bale gösterisi
20:30- Ayten Alpman caz konseri
21:30- Ömür Göksel ile Geçmişten Bugüne
23:00- Alem Fm-Radio Madio Party Time
18 Eylül Cumartesi/Bağdat Caddesi
19:00-21:00 Kerem Görsev
19 Eylül Pazar
20:00- Tatilya Grease Müzikali
21:00- Selçuk, Rana ve Nilüfer Alagöz
23:00- Alem Fm-Radio Madio Party Time

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT