11. Uluslararası İstanbul Caz Festivali

Tarihler: 07 Temmuz 2004 Çarşamba ~ 18 Temmuz 2004 Pazar 7-18 Temmuz 2004

Yer: Çeşitli Mekanlar

Ücret: 15 milyon TL ile 75 milyon TL arasında

Nereden Alınır: Ayrıntılı Bilgi için: http://www.istfest.org/caz/

Adres: İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı: İstiklal Caddesi, Luvr Apt. No:146 34435 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0212) 334 07 00 dahili: 750

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2004 ~ Tem 18, 2004
11. Uluslararası İstanbul Caz Festivali / 7 – 18 Temmuz

FESTİVAL PROGRAMI VE AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN

Bu yıl yedinci kez GARANTİ BANKASI sponsorluğunda gerçekleşen Uluslararası İstanbul Caz Festivali; aralarında Joan Baez, Bobby McFerrin, Paco de Lucia, Mariza, Monica Molina, Carla Bley, Joshua Redman ve Brad Mehldau’nun da bulunduğu 200’ün üzerinde yerli ve yabancı müzisyeni ağırlayacak. Festival’de bir gelenek haline gelen Caz Vapuru etkinliği bu yılda cazseverleri eğlenceli ve bol cazlı bir Boğaz turuna çıkaracak. Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve büyük ilgi gören Caz Pazarı şenliği, Ayazağa’da İstanbul Kültür ve Kongre Merkezi’nin yer aldığı ormanlık arazide doğayla iç içe bir mekanda izleyiciyle buluşturacak.

11. Uluslararası İstanbul Caz Festivali’nin biletleri 12 Haziran Cumartesi günü saat 11:00’den itibaren BİLETİX satış sistemi, www.garanti.com.tr, Alo Garanti ve Atatürk Kültür Merkezi gişesinden satışa sunulacak. Bunun yanısıra; 6 Temmuz Salı gününden itibaren saat 10:00 – 18:00 arası, konser günlerinde ise gösteri saatine kadar Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi Gişesi’nde bilet satışı yapılacak.
Bu yılki konserler İstanbul`un çeşitli yerlerinde gerçekleştirilecek: Açıkhava Tiyatrosu, CRR Konser Salonu, Esma Sultan, Babylon, Caz Vapuru, İstanbul Kültür ve Kongre Salonu, Divan Pub-Maslak, Alchera, Şimdi, Limonlu Bahçe, Fransız Sokağı, İstiklal Caddesi, Valikonağı Caddesi, Büyükada Vapur İskelesi, Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi, Kadıköy Vapur İskelesi.

Caz Festivali Program Çizelgesi için tıklayın

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT