14. Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali

Tarihler: 17 Mayıs 2004 Pazartesi ~ 04 Haziran 2004 Cuma 17 Mayıs-4 Haziran 2004

Yer: Çeşitli Mekanlar

Ücret: 7.5 Milyon - 55 Milyon TL. arasında

Nereden Alınır: Ayrıntılı Bilgi İçin: http://www.istfest.org/tiyatro/

Adres: İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı: İstiklal Caddesi, Luvr Apt. No:146 34435 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0212) 334 07 00 dahili: 750

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 17, 2004 ~ Haz 4, 2004
17 Mayıs-4 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan 14. Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali, bu yıl yine dünya tiyatrosunun ünlü topluluklarını konuk etmenin yanısıra, Türk yapımlarda da seyirciyi “ilk”lerle buluşturma ilkesini benimsiyor.

14. Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali bu yıl programında yer alan “Yeni Buluşmalar” ve “Ortak Yapımlar” ile hem Türk sanatçıların yurt dışına açılmalarında her zaman sağladığı desteği daha da güçlendirme yoluna gidiyor, hem de tiyatro ve dans dünyasındaki yeni sesleri gündeme getiriyor.

14. Uluslararası Tiyatro Festivali, Charleroi-Danses/Plan K’nın sunduğu “Metapolis” adlı dans gösterisiyle açılacak. Cheek By Jowl-Theatre Nationale de Lille - Paris Odeon Tiyatrosu ortak yapımı “Othello”, Schaubühne Berlin Tiyatrosu’nun sunacağı “Nora”, Ultima Vez Dans Tiyatrosu’nun sahneleyeceği “Blush” isimli çalışma Festival’in diğer yabancı konukları.

Festival’in biletleri 10 Mayıs Pazartesi gününden itibaren Biletix satış noktaları; www.biletix.com, ve Biletix çağrı merkezi (0216) 556 98 00 aracılığıyla ve İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı’nın Beyoğlu’ndaki merkezinden satışa sunulacak.

14. Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali’nde bilet fiyatları, 7.5 milyon TL ile 55 milyon TL arasında değişiyor. Her gösteride tam biletlerin yanısıra öğrenci ve 65 yaş üstü izleyiciler için indirimli bilet de satılacak.

Festival Mekanları:
Atatürk Kültür Merkezi-Büyük Salon, Atatürk Kültür Merkezi-Aziz Nesin Sahnesi, Atatdürk Kültür Merkezi-Oda Tiyatrosu, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi, Taksim Sahnesi, Kenter Tiyatrosu, Çevre Tiyatrosu, Proje 4L, Bizans Büyük Saray, Narmanlı Han, Enka oditoryumu.

Festival Oyunları ve Ayrıntıları için TIKLAYIN

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT