2. Çocuk Etkinlikleri Yaz Şenliği

Tarihler: 30 Mayıs 2004 Pazar ~ 30 Mayıs 2004 Pazar 30 Mayıs Pazar Saat 10:00-19:00

Yer: Prof.Dr. Kriton Curi Çamlık Parkı

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Bilgi için: cocuketkinlikleri-owner@yahoogroups.com

Adres: Prof.Dr. Kriton Curi Çamlık Parkı, Bayar Caddesi Okur Sok. Kozyatagı/İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 416 41 34

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 30, 2004 ~ May 30, 2004
1.Çocuk Etkinlikleri Yaz Şenliği

www.cocuketkinlikleri.org
"Kuruluş amacımız çocuklarımızın yaratıcılık ve psikomotor gelişimlerini destekleyecek her türlü çocuk etkinliğini birbirimize duyurmak ve çocuk konulu her türlü haberi paylaşmaktır. Ayrıca sorunlarımızı oluşturduğumuz ortak platformumuzda paylaşarak her birimizin faydalanacağı sonuçlar ortaya çıkartarak çözmektir. Ağırlıklı olarak İstanbul olmakla beraber Türkiye’nin bir çok ilinde bulunan üyelerimiz eğitim ve gelir seviyesi yüksek ; işyerinde internet kullanarak grupla iletişim kuran orta ve üst düzey yöneticilerden oluşmaktadır.

Hayal ettiğimiz şenliklerde hem çocuklarımızın eğlenmesini, hem de onları yetiştirirken yararlanabileceğimiz kaynaklarla tanışmayı hedefledik.(Çeşitli kitaplar, Cd ler, onlara yönelik yiyecekler, kurslar,atölye tanıtımları vs..). Büyük keyif aldığımız ve basında da çok sesler getiren ilk şenliğimizi 28 Haziran 2003 tarihinde aşağıdaki Sponsorlarımızın katılımları ile Koşuyolu Validebağ Öğretmenevi bahçesinde düzenlemiştik.Amacımız tamamen grup üyelerinin gönüllü girişimleri ile düzenlenen bu şenlikleri tekrarlayarak gelenekselleştirmek; uzun vadede de her ilimizde bu şenlikleri düzenleyebilir potansiyele ulaşmaktır.

Bu yıl 30 Mayıs 2004 tarihinde 2.ÇOCUK ETKİNLİKLERİ YAZ ŞENLİĞİ`ne tüm çocuklar ve büyükler davetli."
www.cocuketkinlikleri.org

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT