2. Koç Üniversitesi Kısa Film Festivali

Tarihler: 12 Mayıs 2009 Salı ~ 14 Mayıs 2009 Perşembe

Yer: Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü

Ücret: Ücretsiz

Adres: Rumelifeneri Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2009 ~ May 14, 2009
Koç Üniversitesi Kapılarını Kısa Film Tutkunlarına Açıyor
Koç Üniversitesi Açık Hava Sineması’nda Kısa Film Keyfi Başlıyor
Koç Üniversitesi Sanat Kulübü öğrencileri tarafından ilki geçtiğimiz sene gerçekleştirilen Koç Üniversitesi Kısa Film Festivali, bu yıl 12 – 14 Mayıs 2009 tarihlerinde gerçekleşecek.

Koç Üniversitesi Sanat Kulübü tarafından geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Koç Üniversitesi Kısa Film Günleri, bu yıl 2. Koç Üniversitesi Kısa Film Festivali adıyla 12-14 Mayıs tarihlerinde Koç Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek. Etkinlik genç kısa filmcilerin ve sanat severlerin üç gün boyunca kısa film hakkında bilgi alışverişinde bulunmasına, çeşitli film atölye çalışmalarının yapılmasına ve üniversite öğrencileri tarafından hazırlanan kısa filmlerin izlenmesine olanak tanıyor.

2. Koç Üniversitesi Kısa Film Festivali, geçen senekinden farklı olarak dereceye giren filmlere para ödülüyle de destek verecek. Sinema dünyasının başarılı isimlerinden oluşturulan jüri üyeleri, Reklam Yönetmeni Şener Şonuşen, Oyuncu Aykut Oray, Beyazperde Sinema Sitesi Genel Yayın Yönetmeni/ Kısa Film Yönetmeni Serdar Kökçeoğlu, Yönetmen Selim Demirdelen, Tiyatro Sanatçısı Erkan Taşdöğen, Görüntü Yönetmeni Uğur İçbak ve Koç Üniversitesi yarı zamanlı öğretim üyesi Ela Başak Atakan’dan oluşuyor.

Kurmaca dalında seçilecek birinciye 5.000 TL, aynı dalda seçilecek ikinciye 3.000 TL ve üçüncüye de 1.000 TL ödül verilecek.

Reklam Yönetmeni Şener Sonuşen’in danışmanlığında düzenlenen etkinliğe, tüm üniversiteli kısa film yönetmenleri başvuru yaparak katılabiliyor. Koç Üniversitesi’nin Rumelifeneri Kampüsü’nde yer alan Odeon Açık Hava Sineması’nda gerçekleşecek festival, genç yetenekleri bir araya getirerek, üniversiteler arasında dinamik bir kısa film platformu yaratmayı hedefliyor.

Kısa Film Günleri’ne ilişkin detaylı bilgiye http://art.ku.edu.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Son Başvuru Tarihi: 07 Mayıs 2009
Festival Tarihi: 12-13-14 Mayıs 2009
Festival Yeri: Koç Üniversitesi – Odeon Açık Hava Sineması
Festivale katılım ücretsizdir, detaylı bilgi için Kısa Film Festivali Koordinatörü İpek Tuncay ile iletişime geçebilirsiniz, ituncay@ku.edu.tr, 0531 399 76 54

12 Mayıs 20.00 – Kokteyl
12- 13 Mayıs – 20:30 – Film gösterimleri
14 Mayıs – 20:30 – Ödüllü Filmlerin Gösterimi
14 Mayıs _ 21:30 – Ödül Töreni
Yer: Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü – Odeon Açık Hava Sineması Ulaşım detaylarına web sitesinden ulaşılıyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT