2016 Kristal Elma Festivali Heyecanı Başlıyor

2016 Kristal Elma Festivali Heyecanı Başlıyor

Tarihler: 05 Ekim 2016 Çarşamba ~ 07 Ekim 2016 Cuma 5-7 Ekim

Yer: Uniq İstanbul - VW Arena

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 5, 2016 ~ Eki 7, 2016

Yaratıcı endüstrilerden yerli ve yabancı temsilcilerin bir araya geldiği, Türkiye'nin en büyük ve dünyanın sayılı organizasyonlarından biri olan Kristal Elma Festivali, 5-7 Ekim tarihlerinde Uniq İstanbul’da gerçekleşecek. Festival, 28 yıldır olduğu gibi bu yıl da en kreatif işlerin ödüllendirildiği Kristal Elma Yarışmasını, dünyaca ünlü konuşmacıların yer aldığı oturumları, atölye çalışmalarını içeren dolu dolu bir program sunuyor.

Başta reklam, medya, sinema ve yapım, görsel tasarım olmak üzere kreatif endüstri alanında değer yaratan tüm yaratıcı disiplinlerin buluşma noktası olan Kristal Elma Festivali, bu yıl 5-7 Ekim 2016 tarihleri arasında Uniq İstanbul ve VW Arena’da gerçekleşecek. Dört yıldır festival kimliğini kazanan organizasyon; iletişim, reklam ve pazarlama profesyonellerinin fikir alışverişinde bulundukları, onbinlerce kişiyi ağırlayan önemli bir platform konumuna ulaştı.

Türkiye’den ve dünyadan 120’yi aşkın fikir önderi ve profesyonelin konuşmacı olarak katılacağı Kristal Elma Festivali’nde bu yıl oturumların yanı sıra, networking etkinlikleri, iki ödül töreni, davetler ve sektörün tüm unsurlarını buluşturan Yaratıcı Endüstriler Fuarı yer alacak.

Bu yılki festivalde de geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi kreatif endüstriye değer katan çok değerli konuşmacılar katılımcılarla buluşacak. Facebook'un rock yıldızı olarak tanınan Facebook Creative Shop'un APAC Bölge Direktörü Fergus O'Hare, I-AM Associates kurucu ortağı Jon Blakeney, Twitter Medya Bölümü Avrupa Afrika Başkan Yardımcısı Mark Little, Felix BNI Kurucusu Peter Economides, Youtube Pazarlama Direktörü Rich Waterworth, Media Futures Ltd CEO’su ve Dijital Danışmanı olan Mark Challinor; Daily Mail, Telegraph, Trinity Mirror gibi ulusal ve yerel İngiliz gazetelerinde yönetici olarak görev yapmış olan Steve McLaughlin, Trendwatching.com Genel Direktörü Henry Mason, R/GA Grup Kreatif Direktörü Fura Osp Johannesdottir, yeni arkadaşlar edinmek ve yeni şeyler denemek için tutku duyan bir seyyah olarak tanınan Youtuber Haifa Beseisso bu isimler arasında yer alıyor.

Kristal Elma Festivali kapsamında Türkiye’ye gelerek deneyim ve vizyonlarını paylaşacak isimler arasında; geçen yıl katıldığı oturumlarda gördüğü ilgi üzerine bu yıl tekrar konuşmacı olarak davet edilen, dijital kahin olarak adlandırılan David Shing de bulunuyor.

Bu yılki Kristal Elma Yarışması’nda adaylar 11 dalda yarışacak. Bölge Yarışması, Doğrudan Pazarlama, Radyo, Açıkhava, Basın, Medya, Uygulamada Mükemmellik, Film - TV, Sinema, Dijital, Entegre Kampanyalar ve Kampanyalar kategorilerinde Kristal Elma almaya hak kazanan çalışmalar 5 ve 6 Ekim’de düzenlenecek ödül törenlerinde açıklanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT