23 Nisan Coşkusu Beşiktaş'ta Kitap Festivali ve Karnavalla Yaşanacak

Tarihler: 17 Nisan 2012 Salı ~ 23 Nisan 2012 Pazartesi

Yer: Çilekli Spor Tesisleri

Adres: Levent Mah. Çilekli Cad. BJK Koleji Yanı, Akatlar İstanbul Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

3 Yorum:

istanbul.net.tr Nis 17, 2012 ~ Nis 23, 2012

Beşiktaş Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı 16 - 23 Nisan tarihleri arasında, Çocuk Kitapları Festivali ve 23 Nisan’da Çocuk Karnavalı etkinlikleriyle kutlayacak. Karnavalda çeşitli etkinlikler yapılacak ve birçok sanatçı canlı müzik performanslarıyla çocuklar ve aileleri eğlenceli bir gün yaşayacak. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal'ın da katılacağı karnavalda çocuklara hediyeler verilecek.

Beşiktaş Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı 16 - 23 Nisan tarihleri arasında çocuklara yönelik renkli ve coşkulu etkinliklerle kutlayacak. Levent Kültür Merkezi'nde düzenlenecek Çocuk Kitapları Festivali ile başlayacak olan etkinlikler, 23 Nisan Pazartesi günü Çilekli Spor Tesisleri'nde düzenlenecek Çocuk Karnavalı ile sonlanacak. Bu yıl 8'incisi düzenlenen karnavala Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı ilköğretim okullarından ve İstanbul’un her yerinden 10 bine yakın öğrencinin katılması bekleniyor. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal da karnavala katılacak ve çocuklarla birlikte olacak.

Çocuklar ve aileleri doyasıya eğlenecek

Burger King ve Pal FM ana sponsorluğunda düzenlenen çocuk karnavalında gün boyu çeşitli etkinlikler yapılacak. Çocuklar, saha içine kurulan şişme oyun gruplarında animatörler eşliğinde eğlenecekler. Aynı zamanda zıpla-yapış, tırmanma duvarı, denge oyunu, olimpik parkur, canlı bowling ve penaltı atma turnuvalarında yarışacaklar.

Çocuklarla birlikte olacak birçok şarkıcı da canlı müzik performanslarıyla karnavala renk katacak. Katılımcılara küçük hediyeler verilecek. Çocuk markaları ücretsiz ikramlarda bulunacak.

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ KİTAP FESTİVALİ

Tarih: 16-22 Nisan 2012
Yer: Levent Kültür Merkezi (Beşiktaş Çalıkuşu Sk. 9-15 34330 Levent)
Katılım: ÜCRETSİZ

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ ÇOCUK KARNAVALI

Tarih: 23 Nisan 2012
Yer: Çilekli Spor Tesisleri (Adres: Levent Mah. Çilekli Cad. BJK Koleji Yanı, Akatlar)
Saat: 13.00
Katılım: ÜCRETSİZ

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

süper mutlaka gidicem
hava yağmurlu olacak iptal söz konusumu
5YILDIZ VERDİM KEŞKE GİDEBİLSEM.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT