23 Nisan`da Tüm Çocuklar İstinyePark`a, İstinyePark`ta Eğlence Bambaşka!

Tarihler: 24 Nisan 2008 Perşembe ~ 26 Nisan 2008 Cumartesi

Yer: İstinyePark AVM

Adres: İstinyePark Alışveriş Merkezi, İstinye Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2008 ~ Nis 26, 2008
23 NİSAN’DA TÜM ÇOCUKLAR İSTİNYEPARK’A, İSTİNYEPARK’TA EĞLENCE BAMBAŞKA!
İstinyePark, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tüm hafta boyunca çocukları mutlu edecek birbirinden renkli organizasyonlarla kutlayacak. Hafta boyunca ünlü yazar Ayşe Kulin’den yeni masal kitabının okuma günü, çocukların sevgilisi Limon ve Zeytin’in yaratıcısı karikatürist Salih Memecan’dan imza günü, iki gün boyunca Kapla aktivitesi, Theo Dede ile oyunlar ve çeşitli mağazaların düzenleyeceği çocuk etkinlikleriyle tüm çocuklar eğlenceye doyacak...

23 NİSAN HAFTASI İSTİNYEPARK AKTİVİTELERİ
19-20 Nisan Kapla Aktivitesi – Gençlik Aktivite Alanı: Çocuklar, sihirli Kapla tahtalarının özel oyunlarıyla İstinyePark Çocuk Haftası’nın ilk etkinliği ile buluşacak. Çocuklar yapıştırıcı ya da sabitleyici kullanmaya gerek kalmadan sadece ellerinin dengesiyle biraraya getirecekleri Kapla tahtalarından kuleler, köprüler, arabalar, hayvanlar, yaratıklar yaparak hayal güçlerini geliştirecekler. Hem zihinsel gelişimlerini hem de eğlence ihtiyaçlarını karşılarken keyifli saatler geçirecekleri bu grup etkinliğinde iki gün boyunca yeni arkadaşlar edinecek ve farklı bir oyun öğrenecekler.
23 Nisan`da Salih Memecan İmza Günü – Gençlik Aktivite Alanı: Haftanın ikinci büyük etkinliği ise ünlü karikatürist Salih Memecan’ın imza günü olacak. Çocukların hayran olduğu `Limon ve Zeytin` karakterlerini topladığı serisini imzalayacak olan Memecan, çocukların hayran oldukları bu karakterlerle mizah dolu dakikalar geçirmelerini sağlayacak.
24 Nisan Theo Dede ile Oyunlar – Gençlik Aktivite Alanı: 12 yıldır Türkiye`de yaşayan ve çocukların sevgilisi haline gelen 1927 Hollanda doğumlu olan Theo Dede, Oyuncak Müzesi`nden sonra şimdi de çocuklarla İstinyaPark’ta buluşuyor. Theo Dede, 23 Nisan haftası etkinliklerinde çocuklara tahta oyuncaklar yapmayı ve boyamayı öğretecek. Birbirinden farklı, sevimli şekillerden oluşan tahta oyuncaklardan kendi oyuncaklarını yapan çocuklar hem yaratıcılıklarını geliştiriyor, hem de çok eğleniyorlar.
26 Nisan Ayşe Kulin Okuma Günü – Gençlik Aktivite Alanı: Ünlü yazar Ayşe Kulin’in, Müjdat Gezen’in çizimlerini yaptığı “Sit Nene’nin Masalları” kitabı da bu hafta İstinyePark misafiri çocuklarla buluşacak. Masallarını okuma gününde çocuklara kendi sesinden ulaştıracak olan Kulin, okuma sonrası gerçekleşecek imza gününde dev kitabını çocuk hayranları için imzalayacak.
İstinyePark bu sene çocuklar için hazırladığı birbirinden eğlenceli aktiviteler ile çocukların kalbine taht kurarken bayramlarını unutulmaz dakikalar hediye ederek kutlayacak. İstinyePark bünyesinde bulunan diğer mağazalarında çeşitli etkinliklerde bulunacağı 23 Nisan haftasında her yaştan çocuk için özel bir eğlence seçeneği bulmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT