23 Nisan Lezzet & Çocuk Festivali

Tarihler: 23 Nisan 2010 Cuma ~ 25 Nisan 2010 Pazar 12.00 – 18.00

Yer: ArmoniPark Outlet Center

Adres: ArmoniPark Outlet Center / Sefaköy İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2010 ~ Nis 25, 2010
Dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı kutlayan ülkemizde ilk defa düzenlenen ve Çocuk Markaları Derneği tarafından da Çocuk Oskarları Ödülü’ne layık görülen “23 Nisan Lezzet ve Çocuk Festivali (1.Gastrokids Fest)” Türkiye’nin lezzet markalarını çocuklar ve aileleriyle buluşturuyor.

TÜMAPED - Tüm Mutfak ve Ağırlama Profesyonelleri Meslek Eğitim Derneği ve UGD -Uluslararası Gastronomi Dernekleri Platformu Başkanı M.Vasfi Pakman’ın katkılarıyla düzenlenen festival, 23–25 Nisan 2010 tarihlerinde ArmoniPark Outlet Center’da yapılacaktır.

Festival kapsamındaki 23 Nisan Çocuk Yemekleri, Anne ve Babalar MMM+M Yemek Yarışması (“Makarna, Malzeme, Mutfak bizden Marifet sizden”) mutfak profesyonelleri ile aileleri çok farklı bir klasmanda buluşturarak, yarıştıracağı gibi, dünyada ilk defa oluşturulan GURME ÇOCUK JÜRİLERİ ile de yoğun ilgi görecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT