3. Diyet Şenliği

Tarihler: 16 Mayıs 2014 Cuma ~ 17 Mayıs 2014 Cumartesi

Yer: Trump Alışveriş Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 16, 2014 ~ May 17, 2014

Eğlence ile alışverişin adresi Trump AVM, kendi bedenine saygı duyan ve sağlığına önem veren herkesi bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek “Diyet Şenliği”nde buluşturuyor.

16-17 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek şenlikte; sağlıklı beslenme ve aktif yaşam sohbetlerinin yanı sıra çeşitli mağaza ve restoranlarda indirimler, imza günü, ücretsiz tadım aktiviteleri, kemik-yağ ölçümleri ve vücut analizi gibi faaliyetler de yer alıyor.

Sağlıklı ve dengeli beslenmenin insanın yaşam kalitesini artırmadaki önemini vurgulama misyonuyla bu yıl 3’üncüsü düzenlenen “Diyet Şenliği”, 16-17 Mayıs tarihlerinde diyetisyenleri, öğrencileri, sağlıklı beslenmeye önem verenleri, anne ve babaları Trump Alışveriş Merkezi’ne bekliyor!

Türkiye’de geçmiş yıllara bakıldığında obezite, kanser ve diyabet oranlarındaki artışın durdurulması ve tüketicilere daha sağlıklı bir beslenme bilincinin aşılanması amacıyla düzenlenen 3. Diyet Şenliği’nde diyetisyenler, sektörel firmalar ve profesyonel uzman desteğine ihtiyaç duyanlar biraraya geliyor.

Anne karnından başlayarak tüm hayatımızı kapsayan sağlıklı beslenme konusunda bilinçlendirme yapmak amacıyla Türkiye’de ilk kez 2012 yılında düzenlenen “Diyet Şenliği” organizasyonu, sağlıklı beslenme ve spor bilincinin toplumda yaygın hale gelmesi amacıyla yurt içi ve yurt dışından 2.000’in üzerinde diyetisyeni bir araya toplayan buluşma platformu “Diyetisyen Dünyası” tarafından gerçekleştiriliyor.

www.trumpistanbul.com.tr
0212 348 78 67

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT