3 in 1 Festivall 2005

Tarihler: 19 Haziran 2005 Pazar ~ 19 Haziran 2005 Pazar 19 Haziran Pazar 2005

Yer: Üsküdar Amerikan Lisesi

Adres: Üsküdar Amerikan Lisesi, Vakıf Sok. No: 1 34664 Bağlarbaşı / Üsküdar Üsküdar İstanbul

Telefon: 0212 411 21 13

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 19, 2005 ~ Haz 19, 2005
LİDERLERİN FESTİV“ALL”İ
BAŞTA İŞ DÜNYASI OLMAK ÜZERE, SANAT, POLİTİKA, SPOR, MEDYA, SAĞLIK GİBİ BİR ÇOK ALANDA LİDER İSİMLER, ÖĞRENCİLİK GÜNLERİNİN HATIRINA BİR ARAYA GELİYOR. 19 HAZİRAN’DA ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAMPÜSÜ’NDE TOPLANACAK OLAN GEÇMİŞİN, GÜNÜMÜZÜN VE GELECEĞİN LİDERLERİ, “KARDEŞLİK BAĞLARINI” PEKİŞTİRMEK İÇİN BÜTÜN GÜN DOYASIYA EĞLENECEK...

Türkiye’nin en prestijli okullar arasında bulunan Tarsus, İzmir ve Üsküdar Amerikan Liseleri ile Talas Amerikan Ortaokulu mezunları iki asra yakın zamandır ulusal ve küresel gündeme yön veriyor. Mezunları arasında sayısız bilim adamı, diplomat, gazeteci, sanatçı, siyasetçi bulunan bu “kardeş” okulları bünyesinde toplayan Board Okulları Yetişenleri Derneği (BOYD) bu seçkin camiayı, bu yıl “3 in 1 Festivall 2005” sloganıyla bir araya topluyor.

Ama dikkat edin bu festival, bildiğiniz mezun buluşmalarından öte bir etkinlik. Çünkü onu sıradan mezun toplantılarından ayırıp, ona festival sıfatını veren ve başka hiçbir okulda bulunmayan eşsiz bir özellik var: BİR’lik. Farklı şehirlerden gelen, değişik kültürel değerlere sahip öğrencilerin, içindeki lider ruhu ortaya çıkaran eğitim sistemi, bu okulların en önemli farkı.. 19 Haziran’ı diğer mezun toplantılarından ayıran özellik ise hayatının bir döneminde bu okulların havasını koklama fırsatı bulan herkesi aynı noktada buluşturması. İşte bu yüzden aslında dört okul olan ancak Talas Ortaöğretim Okulu’nun eğitimine ara vermesi ile sayıları üçe düşen bu seçkin okulların mezunlarının bir araya geleceği bu toplantıya “3 in 1 FestivALL 2005” adı veriliyor.

19 Haziran günü, hayatlarının en güzel, en deli ve belki de en unutulmaz günlerini, benzer çatılar altında geçiren yüzlerce kişi o güzel günlerden birini daha yaşamak için buluşacak…..
BOYD tüm Board Okulları mezunlarını aileleriyle birlikte Üsküdar Amerikan Lisesi Kampüsü’ne bekliyor..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT