3. Mini Star Çocuk Şenliği’nde name it Çocukları Yaratıcı Bir Gün Geçirecek

Tarihler: 16 Nisan 2011 Cumartesi ~ 16 Nisan 2011 Cumartesi 11.00 ile 17.00 arası

Yer: The Green Park Hotel Bostancı

Adres: İçerenköy Mah. Manolya Sanayi Sok. No:36 Ataşehir / İstanbul Ataşehir İstanbul

Telefon: 0216 573 30 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2011 ~ Nis 16, 2011

name it, 16 Nisan 2011 Cumartesi günü İstanbul’da The Green Park Hotel Bostancı’da 0-7 yaş arası çocukları bekliyor olacak. Saat 11.00 ile 17.00 arasında gerçekleşecek olan çocuk şenliğinde name it t-shirt boyama etkinliği ile çocukların moda zevklerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkarmalarına yardımcı olacak. Sizler de çocuklarınızla bu keyifli günü değerlendirmek istiyorsanız 16 Nisan’ı ajandanıza kaydetmeyi unutmayın.

name it, 2011 ilkbahar-yaz koleksiyonunda çocuklar açık denizlerde birkaç korsana rastlayarak yol alabilir ya da özgür çocukların ruhunu yansıtan 50’lerin rock dünyasının görüntüsüne bürünebilir.

name it mağazaları Cevahir Alışveriş Merkezi, Capacity Alışveriş Merkezi ve Ankara Gordion Alışveriş Merkezi’nde bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT