30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Coşkusu Kozzy’de Yaşanacak

Tarihler: 28 Ağustos 2013 Çarşamba ~ 01 Eylül 2013 Pazar

Yer: Kozzy AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 28, 2013 ~ Eyl 1, 2013

Kozzy AVM, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel gerçekleştireceği etkinliklerle, ziyaretçilerine kelimenin tam anlamıyla bayram coşkusu yaşatacak. 27 – 30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Atatürk Fotoğrafları Sergisi, tüm ziyaretçileri hem duygulandıracak hem de gururlandıracak. 30 Ağustos Zafer Bayramı gününde ise, saat 17:00 ile 18:30 saatleri arasında, Zafer Bandosu’nun müziklerine tüm Kozzy ziyaretçileri de eşlik etme imkanı bulacak. Özel kostümlü karakterler de 15:30 – 19:30 saatleri arasında herkese Türk Bayrağı ve Balon hediye edecek. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Kozzy’deki coşkulu kutlamalarını siz de kaçırmayın.

Haftanın her günü farklı etkinliklerle ziyaretçilerine sürprizler yaşatan Kozzy AVM, özel gün ve bayramlarda düzenleyeceği aktivitelerle de hayata renk katmaya devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT