4. Beyoğlu Sahaf Festivali

Tarihler: 14 Eylül 2010 Salı ~ 28 Eylül 2010 Salı 14-28 Eylül Saat: 10.00-21.00 arası

Yer: Taksim Gezi Parkı

Adres: Taksim Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 14, 2010 ~ Eyl 28, 2010

4. Beyoğlu Sahaf Festivali

Beyoğlu kültür ve sanat günleri, Sahaf Festivali ile devam ediyor. Birbirinden değerli koleksiyonlar, asırlık kitaplar ve eserler 14-28 Eylül 2010 tarihleri arasında 4. Beyoğlu Sahaf Festivali’nde kitapseverlerle buluşuyor.

Beyoğlu Sahaf Festivali’nde birbirinden değerli koleksiyonlar, eserler yer alıyor. Kartpostallardan sigaralıklara, siyah beyaz hatıra fotoğraflardan sinema afişlerine meraklısı için hayli ilginç ve değerli eserler festival stantlarında satışa sunuluyor. Cumhuriyet öncesi ve ilk yıllarına ait hisse senetleri koleksiyonları, Osmanlı tapuları, noter evrakları da koleksiyoncuların ilgisini çekiyor. Eski çizgi romanlar raflardaki yerini alırken, 1950’li yılların orijinal sinema afişleri, tarihi belge niteliğini taşıyan Osmanlı çini, kilim, kumaş motiflerinin yer aldığı kitaplar festivalde öne çıkıyor. Tarihi kişiliklerin, liderlerin imzalı evrakları, mektupları da festivalde sergileniyor.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen festivale, Kadıköy, Moda, Sarıyer, Ortaköy, Beyazıt, Şişli ve Beyoğlu başta olmak üzere İstanbul’un birçok ilçesinden ve semtinden toplam 76 sahaf katılıyor. Birbirinden değerli koleksiyonların, asırlık kitapların ve eserlerin Taksim Gezi Parkı’nda kurulan stantlarda yerini aldığı festivalde bu yıl bir de kitap müzayedesi olacak. 100 değerli kitabın müzayedesinin yapılacağı festival 28 Eylül 2010 tarihine kadar açık kalacak. 2010 İstanbul Avrupa Başkenti vizyonunda en önemli kültür etkinliklerinden biri olan festival boyunca kitapseverler her gün saat 10.00-21.00 arası kitaplarla birlikte olma fırsatı bulabilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT