“4. Genç Sahne” Tiyatro Festivali

Tarihler: 22 Aralık 2009 Salı ~ 19 Şubat 2010 Cuma

Yer: Bahçelievler Yeni Sahne

Nereden Alınır: www.oyuncutayfasi.com.tr/gencsahne

Telefon: 0212 441 98 93

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 22, 2009 ~ Şub 19, 2010

Bahçelievler Belediyesi’nin 4 yıldır aralıksız olarak düzenlediği “Genç Sahne Tiyatro Festivali” bu yıl 18-28 Mart tarihlerinde Bahçelievler Belediyesi - Yeni Sahne de gerçekleşecek. Ulusal nitelikli festival; Profesyonel, Amatör, Üniversite ve Lise Tiyatro Topluluklarını ağırlayacak.

Genç Sahne Tiyatro Festivali bu yıl “Her şeye rağmen Tiyatro” söylemi ile yola çıkıyor.

Bahçelievler Belediyesi’nin 10 gün boyunca ev sahipliği yapacağı festival, gençlerin sahnelerdeki varlığına tanık olmayı ve izleyiciyi genç sanatçılarla ve sanatçı adaylarıyla buluşturmayı hedefliyor. Ayrıca zor şartlara rağmen ayakta durmaya çalışan genç sanatçılara bir teşekkür niteliğinde olacak olan bu organizasyonda, gençlere "genç sahneyle" kendini tanıtma imkânı sunulması da amaçlanmaktadır.

Birbirinden farklı yerli ve yabancı metinlerle, izleyiciye değişik lezzetler tattıracağına inanılan "Genç Sahne" Tiyatro Festivali’nin profesyonel ve amatör genç tiyatrocular için de tanışma imkânı olacağı düşünülmektedir.

Katılımın ve gösterimlerin ücretsiz olacağı festival, Bahçelievler Belediyesi`nin, son yıllarda tiyatroya verdiği desteğin devamı niteliğinde olan bir kültür hizmetidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT