4. Karayipler ve Latin Amerika Festivali

Tarihler: 02 Temmuz 2007 Pazartesi ~ 06 Temmuz 2007 Cuma 29 Haziran-6 Temmuz 2007

Yer: İstanbul

Nereden Alınır: Ayrıntılı Bilgi için: http://www.istanbulatino.com/

Adres: Gala Gecesi: Su Ada (Kuruçeşme)
Sokak Festivali: Beşiktaş İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2007 ~ Tem 6, 2007
Ülkemizin ilk ve tek Latin Festivali başlıyor...

Türkiye, 33 ülkeyi bir araya getiren muhteşem bir organizasyona ev sahipliği yapıyor... Karayipler ve Latin Amerika Ticaret Derneği TUKLAD tarafından düzenlenen ve ülkemizin ilk ve tek Latin festivali olma özelliğini taşıyan “Karayipler ve Latin Amerika Festivali”nin dördüncüsü, Beşiktaş Belediyesi’nin desteği ve Cervantes Enstitüsü’nün katkılarıyla, bir kez daha bizlerle buluşuyor.

Festival bu yıl, 29 Haziran - 6 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Türkiye ve Latin Amerika arasında en güncel bilgi, yaklaşım ve gelişmelerin paylaşımı ve takibi gibi konularda özel bir yeri olan festival, iki kültür arasında kurulan köprünün güçlenmesinde çok önemli bir rol oynuyor.

Festivalin program akışı; SuAda’daki gala gecesi ve 2 gün sürecek Sokak Festivali (Beşiktaş Abbasağa Parkı, Ortaköy) ile, kültürel ve ticari aktiviteler adımlarından oluşuyor. Festivalde Karayipler, Orta ve Güney Amerika’dan toplam 33 ülke, renkli ve zengin kültürleriyle bir araya gelerek, bize sıcak iklimleri ve sıcakkanlı tabiatlarından yansıyan hareketli günler yaşatacaklar.

Pek çok etkinliğin yer alacağı festival, 29 Haziran gecesi SuAda’da düzenlenecek olan muhteşem bir gala ile başlayacak. “33 ülke 1 adada” konseptli gala gecesi, Latin Amerikalı yüksek sınıf temsilciler ve konsolosların yanı sıra, iş, ticaret ve sanat dünyasından tanınmış isimlerin katılımıyla gerçekleşecek. Ayrıca, Latin ülkelerinden müzik ve dans grupları ile lezzet guruları aramıza katılarak, sıcak Latin rüzgarları estirecekler...

30 Haziran’da Beşiktaş Abbasağa Parkı ve 1 Temmuz’da Ortaköy’de düzenlenecek olan Sokak Festivali; tekne gezisinin ardından, renkli festival yürüyüşü, Latin Amerikalı gruplardan muhteşem canlı müzik gösterileri ve dans performansları ile devam edecek. 2 - 6 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Latin Amerika Kitapları Sergisi, 4. Karayipler ve Latin Amerika Festivali Fotoğraf Yarışması ve Latin Film Gösterimi gibi, Türkiye ile Latin dünyası arasındaki ilişkileri görüşüp geliştirmeye yönelik faaliyetler, festivalin ‘kültürel ve ticari aktiviteler’ ayağını oluşturuyor.

6 Temmuz Cuma günü sona erecek festivalin ardından, Latin dünyasının temsilcileri gelecek yıl yeniden buluşmak üzere bizlere veda edecek.

4. Karayip ve Latin Amerika Festivali
29 Haziran-6 Temmuz 2007
Gala - Açılış Partisi: 29 Haziran 2007
Beşiktaş Sokak Festivali: 30 Haziran & 1 Temmuz 2007
Kültürel & Ticari Aktiviteler: 2-6 Temmuz 2007

FESTİVAL PROGRAMI VE AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT