6. İstanbul Lezzet Festivali

Tarihler: 14 Haziran 2011 Salı ~ 14 Haziran 2011 Salı 14 Haziran 2011 19:000

Yer: Kemer Golf & Country Club

Ücret: 215,00 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Gişeleri, - Biletix çağrı merkezi (0216) 556 98 00

Adres: Göktürk Beldesi, Uzunkemer Mevkii İstanbul Silivri İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2011 ~ Haz 14, 2011

Lezzetin en iyileri bir kez daha İstanbul Lezzet Festivali’nde buluşuyor!

Bu yıl altıncısı düzenlenecek olan geleneksel İstanbul Lezzet Festivali, lezzetin en iyilerini, 14 Haziran gecesi Alzheimer Derneği yararına Kemer Golf & Country Club’da bir kez daha bir araya getiriyor.

İstanbul’un Dünya Kulübü, Kemer Golf & Country Club, 14 Haziran’da Türkiye’nin en iyi restoranlarını, beş yıldızlı otellerini, barlarını, pastanelerini, cafelerini ve yiyecek içecek firmalarını “6. İstanbul Lezzet Festivali”nde buluşturuyor. İstanbul’un en iyi mekanlarının ve firmasının yiyecek-içecek sunumlarını yapacakları, en lezzetli tatlarını konuklarıyla paylaşacakları festivale yaklaşık 2 bin kişinin katılması bekleniyor. Gelirinin Alzheimer Derneği’ne bırakılacağı festivalin gecesinde ise; dünyaca ünlü dört oktav sesi ile Vokalist Lex Empress, İstanbul’un seçkin mekanlarındaki sahne performanslarıyla tanınan ve Barış Manço, Leman Sam ve Nühket Duru gibi isimlere vokallik yapmış, yeni albümü “Değişim” ile müzik piyasasında zirveyi zorlayan şarkıcı Barbaros ve İstanbul Avrupa Korosu festivalin konuklarına muhteşem bir konser verecek.

Bu unutulmayacak gecede, Türk ve Dünya mutfaklarından çeşitli lezzetleri tatmak ve muhteşem konserler ile canlı müzik keyfini yaşamak yoluyla Alzheimer Derneği’ne yardım sağlayacak misafirler, İLF davetiyelerini KG&CC, Alzheimer Derneği ve Biletix’ten temin edilebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT