7. İstanbul Lezzet Festivali - The Rat Pack Tribute Show

Tarihler: 05 Haziran 2012 Salı ~ 05 Haziran 2012 Salı 19:00

Yer: Kemer Golf - Country Club

Ücret: 250.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com Kemer Golf - Country Club

Adres: Atlıspor Cad. Hayat Binası No: 7 Göktürk Beldesi, Uzunkemer Mevkii Göktürk İstanbul Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 239 70 10

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 5, 2012 ~ Haz 5, 2012

Lezzetin En İyileri Bir Kez Daha İstanbul Lezzet Festivali’nde Buluşuyor

Bu yıl yedincisi düzenlenecek olan geleneksel İstanbul Lezzet Festivali, lezzetin en iyilerini, 05 Haziran Salı gecesi Alzheimer Derneği yararına Kemer Golf & Country Club’ta bir kez daha bir araya getiriyor.

İstanbul’un Dünya Kulübü, Kemer Golf & Country Club, 05 Haziran’da Türkiye’nin en iyi restoranlarını, beş yıldızlı otellerini, barlarını, pastanelerini, cafelerini ve yiyecek içecek firmalarını “7. İstanbul Lezzet Festivali”nde buluşturuyor.

İstanbul’un en iyi mekanlarının ve firmalarının yiyecek-içecek sunumlarını yapacakları, en lezzetli tatlarını konuklarıyla paylaşacakları festivale yaklaşık 2 bin kişinin katılması bekleniyor. Gelirinin Alzheimer Derneği’ne bırakılacağı festival gecesinde ise; 1960’ların efsane şarkıcıları Frank Sinatra ve Dean Martin’i aynı sahnede buluşturan, ünlü show grubu ‘The Rat Pack Tribüte Show’ ve Marliyn Monroe yer alacak. Bu özel show grubu, şarkıları ve danslarıyla misafirlerini hem fiziksel hem de ses benzerlikleriyle yıllar öncesine götürecek.

Bu unutulmayacak gecede, katılımcılar bir yandan Türk ve Dünya mutfaklarından çeşitli lezzetleri tadıp bir yandan da muhteşem konserler ile canlı müzik keyfini yaşayacak ve de Alzheimer Derneği’ne destek olacaklar.

Program

19:00-22:00 Lezzetin en iyeleri'nin sunumu ile yemek
21:00-24:00 The Rat Pack Tribüte Show

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT