Acı Fest Chili & Chill

Acı Fest Chili & Chill

Tarihler: 13 Ekim 2017 Cuma ~ 15 Ekim 2017 Pazar 12:00 - 22:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: 60 TL - 120 TL arası

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2017 ~ Eki 15, 2017

Türkiye’nin ilk ve tek acılı lezzetler festivali Acı Fest Chili & Chill, dsm group tarafından 13-15 Ekim 2017 tarihleri arasında KüçükÇiftlik Park İstanbul’da düzenleniyor. Türkiye ve dünya mutfağının en seçkin acılı lezzetlerini İstanbullular ile buluşturmaya hazırlanan Acı Fest Chili & Chill’de, katılımcıları tadımlar, çeşitli workshoplar, konserler ve eğlenceli etkinlikler bekliyor. Festival biletleri dsmticket.com’da satışa sunuluyor.

Türkiye’nin önde gelen yaratıcı etkinlik ajanslarından dsm group, 13-15 Ekim 2017 tarihinde Türkiye’nin ilk ve tek acılı lezzetler festivali Acı Fest Chili & Chill’i gerçekleştirecek. “Gastronominin En Acı Hali” sloganıyla KüçükÇiftlik Park İstanbul’da düzenlenecek olan Acı Fest Chili & Chill, dünya mutfağı, usta şefler, barbekü alanları, konserler, süper acı lezzetler, workshop etkinlikleri ve sokak lezzetlerini bir araya getirecek.

dsm group Finans ve Pazarlama Direktörü İlker Akar, bu yıl ilk kez gerçekleştirecekleri Acı Fest Chili & Chill’in nitelikli yeme içme festivalleri arasında özel bir yeri olacağını, ziyaretçilerin 100’ü aşkın markayla birbirinden farklı gastronomik deneyimi yaşayacağını ifade ediyor. Acılı lezzetleri sevenlerin festivalde Türkiye’nin ve dünyanın farklı ülkelerinden özel lezzetlerle ve usta şeflerle buluşacağını kaydeden Akar, üç gün boyunca İstanbulluların acının her türlüsüyle tanışacaklarını söylüyor.

Acılı lezzetler, eğlenceli etkinlikler
Acı Fest Chili & Chill’de festival ziyaretçileri bir dönümlük barbekü alanında geleneksel tatları ve yeni mangal lezzetlerini tadacak, konser etkinliklerinde Balkan ezgileri ve gypsy müziğini yeniden keşfedecekler. Festivalde ziyaretçiler tadına bakmanın cesaret isteyeceği süper acılı lezzetlerle de tanışacak, dileyenler acı yarışmalarına katılabilecek.

Acı Fest Chili & Chill’in workshop etkinliklerinde ziyaretçiler usta şeflerin rehberliğinde acıyla harmanlanan yemeklerin yapımını ve biberle pişirme tekniklerinin inceliklerini öğrenecek. Sokak lezzetleri buluşmasında ise ziyaretçiler dönercisinden köftecisine kadar İstanbul’un çeşit çeşit gerçek sokak lezzetini bir arada bulacak.

Bu acıları kim sevmez?
Acı Fest Chili & Chill, dünyanın dört bir yanından gelen farklı tatlarla tanışmak, eğitim ve workshoplara katılarak yeme içme sektörü hakkında bilgi sahibi olmak, Türkiye’nin en lezzetli acılı tatlarını deneyimlemek, yeme içme sektörüne yönelik işbirlikleri kurmak bakımından özel bir fırsat sunuyor. Festivalin katılımcıları arasında steak ve etçiler, burger ve sosisçiler, dünya mutfakları restoranları, turşucular, aktarlar, soscular ve çorbacılarla sokak lezzetleri bulunuyor.

Festivalin özel alanları arasında Chili & Chill, open chili kitchen, BBQ area, yarışma alanı ve kokteyl bar yer alırken, dünya mutfağında acılı lezzetleriyle ünlü ülkeler de bulunuyor. Festivalin eğlenceli ve eğitici etkinlikleri arasında ise ‘Tohum Ekme Fidan Oluşturma Atölyesi’, ‘Biber Yetiştirme Semineri’, ‘Baharat Kullanım Atölyesi’, ‘Et Pişirme Tekniği’, ‘Etin Bölgesel Pişme Teknikleri Atölyesi’, ‘Taco Yapım Workshopu’, ‘Çorbalar ve Soslar’, Doğru Bıçak Kullanma’ ve ‘Acı Biber Yeme Yarışması’ yer alıyor.

Biletler dsmticket.com’da
Acı Fest Chili & Chill’in biletleri dsm group’un etkinlik sektöründe sadece nitelikli festivallere online bilet erişimi sağlayan yeni ürünü dsmticket.com’da (dsmbilet.com) satışa sunuluyor. Farklı etkinliklerin yeni buluşma adresi olan dsmticket.com, bilet satışının yanı sıra etkinlik endüstrisinde köşe taşı olan tüm organizasyonların bilgisine yer veren bir platform olarak faaliyet gösteriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT