Açık Radyo Şenliği

Tarihler: 19 Mart 2011 Cumartesi ~ 27 Mart 2011 Pazar 19-27 Mart

Yer: Açık Radyo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2011 ~ Mar 27, 2011
AÇIK RADYO ŞENLİĞİ BAŞLIYOR
8. Açık Radyo Şenliğinde Hep Birlikte Yayındayız!
19-27 Mart

Açık Radyo, 15 yıldan fazla bir süredir İstanbul’da kuvvet ve servet merkezlerinin karşısında radyo dalgaları ile sesini duyuran; hakikatten, vicdandan, adaletten, neşe ve umuttan yana bir insan topluluğu. Programcılardan ve dinleyicilerden oluşan bu topluluk her yıl Açık Radyo Şenliği’nde buluşuyor ve bu bağımsız, dik başlı yayının devamı için destek arıyor. Açık Radyo da bu kaçık macerayı bir yıl daha sürdürecek maddi ve manevi gücü bu birliktelikten alıyor.

9 gün, 99 saat yayın!

Bu yıl sekizincisi düzenlenen Açık Radyo Şenliği’nde her yıl olduğu gibi Açık Radyo’nun programcıları, dinleyicileri, kültür ve sanat dünyasından destekçileri 9 gün boyunca radyoda bir araya gelecek, 99 saatlik özel bir yayın yapacak; 1001 türlü söz, müzik ve fikirlerini paylaşacaklar. Bu sohbetler esnasında, bir “topluluk radyosunun” nasıl oluştuğu, nasıl gelişip sürdürülebilirlik kazanabileceği gibi radyoculuk ve toplumsal birliktelik meseleleri de ele alınacak. Tabii elbette Açık Radyo için dinleyici desteğinin hayati önemi de bir kez daha hatırlatılacak.

Müstesna Konuklar

Artık gelenekselleşen Açık Radyo Şenliğinin vazgeçilmez bir parçası da “müstesna konuklar”. Hem Açık Radyo’nun dünyaya vermek istediği “değişim” mesajının yaygınlaşmasına, hem de gitgide daha fazla sayıda insanın Açık Radyo’yla tanışmasına katkıda bulunan konuklarımız bu yıl da kitlesel medyaya yansıyanın ötesinde sıcak ve samimi sesleri, sohbetleriyle yayında olacaklar. Arto Tunçboyacıyan, Aydan Çelik, Aydın Kudu, Ayşe Tütüncü, Barış İçin Müzik Orkestrası Bağış Erten, Burak Güven ve Harun Tekin, Cafe Aman İstanbul, Can Çankaya, Caner Eler, Cem Mansur, Cenk Erdoğan, Derviş Zaim, Gevende, Geveze, Hüsnü Arkan, İzel Rozental, Jale Sancak, Jehan Barbur, Kaan Sezyum, Kardeş Türküler, Kenan Işık, Lale Mansur, Leyla İpekçi, Marsis, Mehmet Aslantuğ, Merve Kibar, Mircan Kaya, Okan Bayülgen, Orchestra Elastique, Rahman Altın, Rüya Köksal, Sabahat Akkiraz, Semih Kaplanoğlu, Serdar Ateşer, Sumru Ağıryürüyen, Şebnem İşigüzel, Uğur Yücel, Yasemin Göksu, Zeynep Atikkan bu yılki Radyo Şenliği’nin “müstesna konuklarından” bazıları… Akın Eldes, Buzuki Orhan, ve Hakan Kurşun yayına çocuklarıyla katılacak ve Açık Radyo dinleyicileri de elbette bu yıl da mikrofonda olacaklar.

Dinleyiciler Nasıl Destek Olabilir?

Her yıl düzenlenen Dinleyici Destek Projesi ile Açık Radyo dinleyicisi radyosuna sahip çıkıyor. Dinleyiciler seçtikleri programın istedikleri bir saatine destek veriyorlar. Yani dinleyiciler Açık Radyo’nun yayınını sürdürebilmesi için destek oluyorlar. Bunu bir telefonla (0 212 343 41 41) ya da bir “tık”la (www.acikradyo.com.tr) yapmak mümkün. Açık Radyo seçtikleri programın başında ve sonunda adlarını anarak destekçilerine teşekkür ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT