Akmerkez Çocuk Festivali

Tarihler: 02 Şubat 2009 Pazartesi ~ 08 Şubat 2009 Pazar 26 Ocak - 08 Şubat 2009

Yer: Akmerkez

Adres: Akmerkez, Etiler Etiler İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2009 ~ Şub 8, 2009
“AKMERKEZ ÇOCUK FESTİVALİ” SÖMESTR’DA ÇOCUKLAR EĞLENCEYE DOYACAK!
26 Ocak - 08 Şubat tarihleri arasında; çocuklar için gerçekleştirilecek “Akmerkez Çocuk Festivali”, birbirinden renkli alternatiflerle tatilin keyfini doyasıya yaşatacak. Etkinlik kapsamında; Dev Palyaço’dan Yüz Boyamaya, Lego’ dan Nintendo Wii’ ye kadar pek çok seçenek, çocuklar için ayrılan Yemek Katı Music Wall alanında ziyaretçileri bekliyor olacak.

Akmerkez’de çocuklar için gerçekleşecek etkinliklerden; “Joyfull House ile Oyunlar” 26 Ocak – 08 Şubat tarihleri arasında saat 10:00’dan 19:00’a kadar; sihirli boyama çalışmasından maske yapımına, oyun hamurundan yüz boyamaya kadar birçok oyunla minikler zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaklar.

“Akmerkez Çocuk Festivali” kapsamında, Akmerkez’ de gerçekleşecek bir diğer etkinlik ise dünyanın en sevilen oyuncaklarından biri olan “Lego” ile eğlenceli oyunlar olacak. Çocukların düşünce ve hayal güçlerini geliştirecek bu eğlenceli etkinlik 26 Ocak – 01 Şubat tarihleri arasında saat 10:00’dan 22:00’a kadar sürecek. Bununla birlikte, promotörler tarafından uzaktan kumandayla uçurulabilen oyuncaklardan oluşan “Silverlit” aktivitesi çocuklara neşe dolu dakikalar yaşatacak.

Okul döneminin stresinden kurtulup biraz eğlenmek ve stres atmak isteyen misafirleri için Akmerkez, Nintendo Wii. Küçüklerin olduğu kadar büyüklerin de ilgisini çekecek olan etkinlik 26 Ocak – 08 Şubat tarihleri arasında ziyaretçileri bekliyor olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT