All Stars Jazz Festival

Tarihler: 11 Haziran 2014 Çarşamba ~ 14 Haziran 2014 Cumartesi

Yer: Albert Long Hall Kültür Merkezi

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Bebek Mah. Boğaziçi Üniversitesi Nispetiye Cad. Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2014 ~ Haz 14, 2014

Boğaziçi Üniversitesi, 150. yıl etkinlikleri kapsamında New York Workshop School of Music’i ağırlıyor. 10-13 Haziran tarihlerinde alanında tanınmış eğitmenlerin katılımıyla gerçekleşecek olan etkinlikte yapılacak improvizasyon, ritm, gitar ve vokal çalışmaları bir konserle sonlanıyor. Etkinliğin son günü olan 14 Haziran’da, 13.30 – 17.00 saatleri arasında, eğitmenler ve öğrencilerin katılımıyla Albert Lon Hall’de canlı bir performans sergilenecek.

New York Jazz Workshop Müzik okulunun kurucularından Marc Mommaas improvizasyon, New York’lu Jazz müzisyeni Tony Moreno’dan müzikte ritm, dünyaca ünlü jazz müzisyeni Kenny Wessel jazz gitarı, son olarak da vokalist Fay Victor jazz vokali üzerine yapılan çalışmaları katılımcılarla birlikte dinleyicilere sunacak.

New York Jazz Workshop Hakkında

5 yıldır etkin olan New York Jazz Workshop, her yaştan öğrenciyle beraber Times Meydanı yakınlarında, Manhattan’da bulunuyor. Amacı gençler arasında jazz müziğin ruhunu canlandırmak olan okul, dünyaca kabul görmüş kendine özel eğitim teknikleriyle öğrencilerini yetiştiriyor. Kurucuları arasında New York Üniversitesi, Columbia Üniversitesi, Julliard gibi köklü eğitim kurumlarında dersler vermiş deneyimli eğitmenler bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT