Anneyiz.Biz Şenliği

Tarihler: 08 Mayıs 2009 Cuma ~ 10 Mayıs 2009 Pazar 8-9-10 Mayıs 2009

Yer: Bebek Türkan Sabancı Parkı

Adres: Bebek Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2009 ~ May 10, 2009
ANNELERE ÖZEL YEPYENİ VE DOPDOLU BİR ETKİNLİK; “ANNEYİZ.BİZ ŞENLİĞİ” BAŞLIYOR.
8–9–10 Mayıs 2009 tarihlerinde Bebek Türkan Sabancı Parkı’nda anneler, babalar ve çocukları keyifli, rengârenk ve coşkulu bir şenlik bekliyor.

Anneyiz.Biz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlediği “Anneyiz.Biz Şenliği” boyunca aile üyeleri hep birlikte kaliteli zaman geçirmenin zevkine varacaklar, çocuklar anneleri ve babaları ile birlikte üretmekten, izlemekten, etkinliklere katılmaktan heyecan duyacaklar.
Şenlik konseptine uygun olarak süslenecek olan Bebek Türkan Sabancı Parkı’nda 3 gün boyunca eğlence, bilgi ve oyun dolu bir program olacak;

Ünlü ressam İsmail Acar’ın çocuklarla gerçekleştireceği resim atölyesinde çocuklar Bebek Parkı’ndaki dev tuvale hayallerini resmedecekler. Fotoğrafçı Serkan Şedele’nin gerçekleştireceği “Annemin Gözüyle Ben, Benim Gözümle Annem” konseptli fotoğraf atölyesinde ise anneler ve çocuklar birbirlerinin fotoğraflarını çekecekler. Çektikleri fotoğrafları hem hatıra olarak saklayabilecekler hem de şenlik süresince sergileyecekler.

Anneyiz.Biz Şenliği’nde 10 Mayıs 2009’da Avrupa Yakası dizisinden Yaprak karakteri ile tanıdığımız aynı zamanda İstanbul Gelişim Orkestrası’nda solistlik yapan caz sanatçısı Hale Caneroğlu da sesi ve yorumuyla dinleyicilerine keyifli zamanlar yaşatacak.

Şenlik boyunca gerçekleşecek animasyon etkinliklerinde, palyaçolar, tahta bacaklar, jonglörler, illüzyon gösterileri anne babalar ve çocukları bekliyor olacak. Kırmızı Burunlar Palyaço Atölyesi çocuklara palyaço makyajının nasıl yapıldığını, basit illüzyon numaralarını, balon heykeltıraşlığını öğretecek, palyaço treni ise park alanını renklendirecek.

Üç Deniz Topluluğu’nun vereceği konser ise anneler babalar ve çocuklara dağıtılacak müzik aletleri ile interaktif hale gelecek, aileler birlikte kaliteli vakit geçirmenin tadını çıkaracaklar.

Ayrıca çocuklar gün boyu Koru Çocuk Sanat Evi tarafından gerçekleştirilecek atölye çalışmalarında ebru, kil, sihirli boya, parmak boyası, resim çalışmaları yapacaklar. Bu arada anne babalar da değerli psikolog ve eğitimciler Dilek Kırcaoğlu, Serap Duygulu, Ayşen Arıcan ve Sevgi Üskül tarafından verilecek seminerlerde anne baba olmak, çocuk psikolojisi, eğitimi, beslenme ve ilkyardım gibi birçok konuda bilgilenebilecekler.

Anneyiz.Biz Şenliği’nde Anneyiz.Biz Yayınları yazarları Dilek Kırcaoğlu, Özlen Çopuroğlu ve Esat Ahmet Koraltan da kitaplarını imzalayacaklar ve okuyucuları ile buluşacaklar.

Colgate Çizgi Film Çadırı, BP Yol Emniyeti Çocuk Tiyatrosu ve Biotherm Güzellik Çadırı ile festival eğlenceli bir atmosferde dopdolu geçecek.
http://www.anneyiz.biz/annelergunu09/


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT