Arkadaşın İçin Boya

Tarihler: 17 Nisan 2009 Cuma ~ 19 Nisan 2009 Pazar 17-18-19 Nisan 2009

Yer: Toyiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 17, 2009 ~ Nis 19, 2009
“Arkadaşın İçin Boya” projesi ile, herkes, binlerce çocuğu mutlu etmek için 17-18-19 Nisan tarihlerinde Toyiki mağazalarında resim yapacak...
ARKADAŞIN İÇİN BOYAMAYA VAR MISIN?

Toyiki, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor ve “Arkadaşın İçin Boya” diyerek büyük küçük herkesi mağazalarına resim yapmaya çağırıyor.

Türkiye’nin ilk ve tek çocuk süpermarketi Toyiki’nin “Arkadaşın İçin Boya” projesi kapsamında; 17-18-19 Nisan’da Türkiye genelindeki 31 mağazada çocuklar arkadaşları için resim yapacaklar. Toyiki mağazalarında sergilenecek olan her bir resim, birer oyuncağa dönüşecek. Tüm resimlerin toplam adedi kadar oyuncak ihtiyacı olan çocuklara ulaştırılacak.

Üzerinde isim,adres bilgilerinin yazılı olduğu resimler, oyuncaklar ile birlikte arkadaşlarına gönderilecek. Bu sayede çocuklar, hediyelerini aldıktan sonra birbirleri ile iletişim kurabilecekler.

Toyiki mağazalarında gerçekleşecek, Toyiki “Arkadaşın için Boya” sosyal sorumluluk projesi sayesinde, ihtiyaç sahibi 10.000 çocuğun, arkadaşlarının resimleri ile mutlu edilmesi hedefleniyor.

Tüm Türkiye genelinde 17-18 ve 19 Nisan 2009 tarihlerinde gerçekleşecek aktiviteye, sanat ve spor camiasından tanınmış isimler de destek verecek. Çocukları ile 18 Nisan Cumartesi günü Maslak Toyiki mağazasında buluşacak olan ünlülerin çocukları da, arkadaşları için resim yapacaklar.

“Arkadaşın için Boya” projesine katılarak, bir arkadaşını mutlu etmek için yapılması gereken tek şey, 17-18 veya 19 Nisan tarihlerinden birinde bir Toyiki mağazasına gelip resmi yapmak...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT