Astoria Alışveriş Merkezi 1. yılında ziyaretçilerini hediye yağmuruna tutuyor

Tarihler: 23 Ocak 2009 Cuma ~ 25 Ocak 2009 Pazar

Yer: Astoria Alışveriş Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 23, 2009 ~ Oca 25, 2009
Birinci yıldönümü kutlamaları çerçevesinde, bir ilk’e imza atarak uçak hediye kampanyası başlatan Astoria Alışveriş Merkezi, şimdi de 23-24-25 Ocak tarihlerinde düzenleyeceği kutlama etkinliklerinde ziyaretçilerine binlerce hediye dağıtacak…
Astoria Alışveriş Merkezi, 1. yılında ziyaretçilerini hediye yağmuruna tutuyor
Kuruluşunun 1. yılını geride bırakan Astoria Alışveriş Merkezi, yıldönümünü sürpriz etkinliklerle kutluyor. Astoria, birinci yılı kutlama şenliklerinde de hediye yağmuruna devam ediyor.
Angelina Jolie ve Brad Pitt gibi ünlülerin tercihi olan CIRRUS SR20 tip özel uçak hediye kampanyasıyla 1. yıldönümü kutlamalarını başlatan Astoria şimdi de 23-24-25 Ocak tarihlerinde ziyaretçilerine birbirinden güzel hediyeler kazandıracak.
Astoria üç gün boyunca düzenlenecek ve bir şölene dönüşecek birinci yıl kutlamaları çerçevesinde “Astoria Hediye Çemberi” ile ziyaretçilerine hediyeler dağıtacak. Astoria ziyaretçilerinden gün içinde toplamda 50 TL ve üzeri alışveriş yapanların birbirinden değerli hediyeler kazanabileceği “Astoria Hediye Çemberi”, Astoria 1. yıldönümü pastasının kesilmesiyle dönmeye başlayacak.

“Astoria Hediye Çemberi”nin şanslıları arasından üç çifte Setur tarafından Rixos Premium Hotel’de muhteşem bir haftasonu tatili (uçakla ulaşım dahil) hediye edilecek. Ayrıca Astoria Hediye Çemberi’ne katılanlar, dizüstü bilgisayarlar, iPhone’lar, çamaşır makinaları, fırınlar, elektronik aletler, Astoria’nın lüks restoranlarında çift kişilik yemek ziyafetleri, sinema biletleri gibi birbirinden değerli armağanlar kazanacaklar. Radyoların en çok sevilen ve dinlenen DJ’lerinden Geveze özel talk showları ve mini yarışmalarıyla Astoria Hediye Çemberine renk katacak.

3 gün 3 gece sürecek 1. yıl kutlama şenliklerinde heyecan verici gösteriler, sürpriz ödüllü yarışmalar, müzik, dans ve çocuklar için gün boyu animasyon ve sınırsız eğlence ile Astoria unutulmaz bir doğum gününe imza atacak.

Angelina Jolie ve Brad Pitt gibi ünlülerin tercihi
Cirrus marka 4 kişilik uçak çekilişi için son katılım günü 23 Ocak Astoria Alışveriş Merkezi birinci kuruluş yılı kutlamaları çerçevesinde, Angelina Jolie, Brad Pitt gibi ünlülerin de tercihi olan, 4 kişilik CIRRUS SR20 tip özel uçak hediye ediyor. Cirrus marka 4 kişilik uçağın talihlisi 14 Şubat’ta gerçekleşecek çekilişle belli olacak. Şanslı Astoria ziyaretçisi, hediyesini Hezarfen Havalimanı’nda düzenlenecek törenle teslim alabilecek.

1 Ekim 2008 -23 Ocak 2009 tarihleri arasında Astoria’dan tek seferde 125 TL ve katları alışveriş yapanlar uçak çekilişine katılmaya hak kazanıyorlar.
5 saate kadar havada kalabilme özelliğine sahip olan ve İstanbul-Bodrum arası kadar bir mesafeyi yaklaşık 200 TL’lik yakıt ile uçabilen CIRRUS SR20, paraşütü sayesinde dünyanın en güvenli uçaklarından biri olarak kabul ediliyor. Tüm devlet hava meydanlarına -ayda en az bir defa kullanılması halinde- ücretsiz iniş/kalkış ve konaklama hizmeti alınabilen uçağı kullanmak, sahip olduğu son teknoloji sayesinde oldukça kolay.
Uçağını ister kullan, ister işlet, ister sat
Çekilişle uçağı kazanan talihli istediği an, istediği yere uçuş hayalini gerçekleştirebileceği gibi, gerekli eğitimlere katılarak, Pilot Brövesi alıp, uçağını kendisi de kullanabilir. Arzu ederse üzerine aldıktan sonra uçağını havacılık şirketlerine işletme amaçlı kiralayıp, devamlı gelir elde edebilir ya da satarak dilediğini alabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT