Ataköy A Plus Avm`de Nostaljik Ramazan Eğlenceleri

Tarihler: 01 Ağustos 2011 Pazartesi ~ 29 Ağustos 2011 Pazartesi

Yer: Ataköy A Plus Alışveriş Merkezi

Adres: Ataköy Plus Alışveriş Merkezi Ataköy Konakları Adnan Kahveci Bulv. 6. Kısım Ataköy Bakırköy İstanbul Ataköy İstanbul

Telefon: 0212 661 75 15

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 1, 2011 ~ Ağu 29, 2011

A Plus Ataköy, Ramazan’ı dopdolu etkinlikler ile karşılıyor. Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilecek nostaljik ramazan etkinlikleri ile A Plus Ataköy’de eski ramazanlar tekrar canlanacak.

Unutulmuş bir çok eski geleneğin canlandırılacağı, Mahya tasarımından Çini Boyama’ya, Mendil süsleme Sanatı’ndan porselen lokumluk yapımına kadar birbirinden ilginç atölyelerin yanı sıra Fasl – ı Şahane, Sema Gösterileri, Gölge Oyunu, Tahtabacak, Jonklör, Aşık ile Maşuk ve Dilekler Arası şenlikleri ile de ziyaretçiler ramazan neşesine ortak olacak.

7 den 70’e her kitleye hitap eden etkinliklerle Ramazan ayı boyunca geleneksel Ramazan kültürünün yaşatılacağı A Plus’ta sokak satıcıları pamuk şeker dağıtacak. Minik Şefler Atölyesi’nde iftar için Ramazan tatlıları yapımını deneyerek yeteneklerini sergileyecek çocuklar, aileleriyle eğlenceli dakikalar geçirecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT