Ayakkabı Çanta Tutkun İçin Sen De Boynerle

Ayakkabı Çanta Tutkun İçin Sen De Boynerle

Tarihler: 30 Mart 2017 Perşembe ~ 09 Nisan 2017 Pazar

Yer: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2017 ~ Nis 9, 2017

Boyner’in ayakkabı ve çanta tutkunlarına kaçırılmayacak bir sürprizi var. Dünyaca ünlü moda markaları ve Boyner’e özel tasarım markalarının yer aldığı Boyner Ayakkabı Çanta Festivali başladı. Sezonun en hit modelleri sizlerle buluşuyor.

Kendinizi özel hissettirecek, birbirinden şık, her tarza uygun çanta ve ayakkabı modelleri Boyner’de tutkularınızı gerçeğe dönüştürüyor.

Love Moschino, Guess, Fabrika, Versace Jeans, Birkenstock, Calvin Klein, U. S. Polo, Zuma, Tommy Hilfiger, Beymen, Bub, İnci, Keds, Pierre Cardın, G-Star, Divarese, Sperry Top-Sider, George Hogg, Hush Puppies, Sebago, Camper, Clarks, Lumberjack, Dockers, Kemal Tanca, Dexter, Skechers, Caterpillar, Greyder ve Gant gibi dünyanın ve Türkiye’nin en iyi markalarından ayakkabı ve çanta festivali süresince yapacağınız 300 TL’lik alışverişe 100 TL hediye çeki ile Boynerleme fırsatı sizleri bekliyor. Üstelik Axess ve Card Finans’a özel 9 taksit ve Hopililere özel sürprizlerle.

Deri, bilekten bağlı, platform - topuklu ayakkabı ve stilettolar günün her saatinde, gece şıklığında, bahar ve yaz partilerine eşlik edecek. Birçok farklı tarzda kombini tamamlayabilen genç, eğlenceli ve renkli Love Moschino, Guess, Versace Jeans ve Beymen’in tüm ikonik çantaları ile Vakko’nun monogram modelleri, çantaya duyduğunuz aşkı alevlendirecek.

Modern hayatın içerisinde stili yaşatan erkeklerlerin kombinlerini, süet ve deri ayakkabılar, sırt ve omuz çantaları tamamlıyor. Klasik ve spor stillere hitap eden ayakkabılar ve sneakerlar, erkeklerin hayatına renk katıyor.

En iyi markaların en güzel modellerini yakıştır karşılaştır keyifle. Ayakkabı çanta tutkun için Sen de Boynerle..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT