Bağımsız Festival 2. Gün - Gevende

Tarihler: 02 Mayıs 2013 Perşembe ~ 02 Mayıs 2013 Perşembe 21:00

Yer: Kadıköy Sahne

Ücret: 2.Gün - 28.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:25 E Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 550 04 92

Web: http://http://www.kadikoysahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2013 ~ May 2, 2013

Kadıköy'de 2012 yılında başlayan ve bağımsız müzik oluşumu Müzik Hayvanı'nın organize ettiği Bağımsız Festival'in üçüncüsü Kadıköy Sahne'de!

2 Mayıs Perşembe
Gevende
Ahmet Beyler
Künt

Gevende
Gevende, 2000 yılında Eskişehir'de kurulan grup 2002 yılında özellikle Güneydoğu Anadolu bölgesinde çalgıcı anlamına gelen Gevende sözcüğünü grup ismi olarak kullanmaya başlamıştır. Oluşturdukları müzik türünün ismi Psychedelic folk ya da folk rock müzik olarak tanımlanabilir. İlk albümleri olan "Ev", Baykuş Müzik aracılığı ile 2006 yılında piyasaya sürülmüştür.

Grup aynı sene içerisinde Eskişehir - Katmandu (Nepal) Pakistan, İran gibi yerlerde bulunmuşlar buralarda konserler vermişlerdir. Gene aynı sene içerisinde olan turnelerinin devamını Amsterdam - Lyon - İstanbul olarak devam ettirmişlerdir. 2008 yılında başladıkları Sound Painting projeleri içerisinde dünyaca ünlü Fransız grup Balbazar ile 25 kişilik kalabalık bir grup oluşturan Gevende, birçok yerde sahne almıştır. 2011 yılında gene Baykuş Müzik aracılığı ile piyasaya sürülen ikinci albümlerinin ismi 'Sen balık değilsin ki'dir. Bu albümde Gevende Norveçli gitarist Eivind Aarset ile çalışmıştır.

Ahmet Beyler
Ahmet Beyler, parçalarında kah kıvrak belli Osman'ın ardına düşüp düğün dernek gezerken, kah Bizanslı veya Afrikalı İstanbullu kardeşlerini yad edmektedir. İstanbul’daki pek çok konser mekanında performanslarını seyirciyle buluşturan Ahmet Beyler sahne performanslarında samimiyeti ön planda tutmaktadır.

Künt
Ezgi Altıner, Zeynep Özkazanç ve Cihan Mürtezaoğlu’nun birlikte yazdığı şarkılarla başlayan, zaman içerisinde de Efe Demiral, Kerim Safa ve Can Güngör’ün katılımıyla son halini alan Künt; müziğinde sözleri merkezde tutan bir yaklaşıma sahip. Grubun sound'u şehirli Türk müziği yaklaşımıyla son dönem Indie ve post-rock öğeler barındırmaktadır.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış saati 21.00'dır.
- Konser saatleri değişiklik gösterebilir.
- Organizatör uygun görmediği kişileri bilet ücretlerini iade ederek içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT