Bahçelievler Belediyesi `4.Kısadan Hisse` Kısa Film Günleri

Tarihler: 22 Aralık 2009 Salı ~ 28 Şubat 2010 Pazar

Yer: Bahçelievler ‘Yeni Sahne’

Nereden Alınır: www.kisadanhisse.com

Telefon: 0212 441 98 93

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 22, 2009 ~ Şub 28, 2010

Bu yıl 4.si düzenlenecek olan “Kısadan Hisse” KISA FİLM GÜNLERİ bu yıl yine Türk Sineması’na yaratıcı isimlerin katılması ve sinema sektörüne tanıtılması amacıyla başlıyor. Gençlerin sanatsal duyarlılıklarının geliştirilmesine katkıda bulunabilmeyi ve kabul edilen tüm filmlerin sergilenmesini amaçlayan festival 26-28 Şubat 2010 Tarihlerinde Bahçelievler Belediyesi – Yeni Sahne’de düzenlenecek.

KISA FİLM GÜNLERİ’ne ulusal bünyede tüm profesyonel ve amatörler; kurmaca, canlandırma, deneysel, belgesel ve animasyon türlerinde üretilmiş filmleri ile katılabileceklerdir. Filmin daha önceden bir festivale katılmış olması yada herhangi bir festivalde ödül kazanmış olması Kısa Film Günleri’ne katılmasına engel değildir.

KISA FİLM GÜNLERİ’ ne son başvuru tarihi 25 Ocak 2010’dur. Kabul edilen filmler ise 1 Şubat 2010’da tüm katılımcılara bildirilecektir. KISA FİLM GÜNLERİ’ ne kabul edilen tüm filmlerin gösterimi yapılacak ve eser sahiplerine katılım belgesi verilecektir.

KISA FİLM GÜNLERİ kapsamındaki panel, söyleşi, workshop, özel gösterim ve kokteyl gibi etkinliklerle amatör ve profesyonel katılımcılar arasında iletişim sağlanacaktır. Ayrıca amatör sinemacıları ve sinema topluluklarını bir araya getirerek fikirlerini paylaşabileceği bir buluşma hedeflenmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT