Bakırköy`de İki İftar Çadırı

Tarihler: 22 Eylül 2008 Pazartesi ~ 01 Ekim 2008 Çarşamba

Yer: Bakırköy

Ücret: Ücretsiz

Adres: Kartaltepe Millet Parkı ve Osmaniye Yeni Camii Karşısı Bakırköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2008 ~ Eki 1, 2008

Bakırköy Belediyesi bu yıl Ramazan Ayı’nda Kartaltepe Millet Parkı ve Osmaniye Yeni Camii Karşısı’nda bulunan alanda 2 iftar çadırı kurdu.
İftar çadırlarının 1000’er kişilik kapasitede olduğunu söyleyen Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, “Kartaltepe Millet Parkı ve Osmaniye Yeni Camii karşısı’nda oluşturulan alandaki iftar çadırlarımızda her gün 1.000’er kişiden olmak üzere 2.000 kişiye 4 çeşit yemekten oluşan bir menü vereceğiz. Kalori hesapları yapılmış bir menü olacak. Geçmiş yıllarda olduğu gibi yine sponsorlarımız iftar çadırlarımıza destek olacaklar.
Ayrıca evinden çıkamayacak durumda olan yurttaşlarımıza da değeri 40-45 YTL olan erzak paketlerini evlerine giderek yada muhtarlıklar aracılığıyla dağıtacağız.” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT