Bayram’da Jurassic Land’dan Tatlı Bir Sürpriz

Tarihler: 15 Ağustos 2012 Çarşamba ~ 21 Ağustos 2012 Salı

Yer: Forum İstanbul

Adres: Kocatepe Mah. Paşa Cad. Bayrampaşa İstanbul

Telefon: 0212 640 27 40

Web: http://www.forumistanbul.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 15, 2012 ~ Ağu 21, 2012

Biletlerinizi saklayın, Jura Cafe’de %30 indirim var!

Avrupa’nın en büyük tema parkları arasında yer alan, 10 bin metrekarelik dev bir alana kurulu olan Jurassic Land bu Şeker Bayramı’nı ağız tadıyla yaşamak isteyenlere özel olarak bir sürpriz hazırladı. Bayram süresince Jurassic Land’ı gezen herkes dünya lezzetlerinin buluşma noktası olan Jura Cafe’deki tüm tatlıları %30 indirimle tadabilecek.

Forum İstanbul Alışveriş Merkezi’nin 2. katında Jurassic Land’ın yanında konumlanan, her damak zevkine hitap eden geniş mönüsü, alışveriş merkezi ortamından arınan terası, yaz kış hizmet verebilen kış bahçesiyle farklılaşan Jura Cafe, tatlı mönüsüyle olduğu kadar kahvaltılıkları, odun fırınından çıkan pizza ve pideleri, salataları ve etleri ile de iddialı.

Fantastik bir dünyanın kapılarını açan ve 70 dinozorun birebir replikalarının yer aldığı Jurassic Land, milyonlarca yıl öncesine ait dinozor yumurtaları, iskeletleri, rölyefleri ve hareketli görsellerinin sergilendiği müzesi, Türkiye’nin en büyük hareketli sineması, bir senaryo eşliğinde ve rehberlerle gezilen, eğlenirken öğrenme imkanı da sunan bilim merkezi ile unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Dinozorların başrolde olduğu tiyatro gösterilerinin gerçekleştiği etkinlik alanı, 2 bin metrekare alana sahip hem lezzet hem de eğlencenin adresi olan dev terası ve özel ürünlerin yer aldığı mağazası ile küçük büyük herkesin keyifli vakit geçirdiği bir eğlence parkı olan Jurassic Land bayramda da tüm maceraseverleri davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT