Bayramlar, Profilo Alişveriş Merkezi’nde Yaşanır

Tarihler: 29 Ağustos 2011 Pazartesi ~ 01 Eylül 2011 Perşembe

Yer: Profilo AVM

Adres: Cemal Sahir Cad. No:33 - Mecidiyeköy İstanbul Mecidiyeköy İstanbul

Telefon: 0212 216 44 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 29, 2011 ~ Eyl 1, 2011

Profilo Alışveriş Merkezi, Şeker Bayramı boyunca ziyaretçileri için 7’den 70’e herkese bayramın coşkusunu yaşatacak şeker tadında bayram etkinlikleri düzenliyor.

Bayram etkinliklerinde neler yok ki? Küba Müzik Dinletisinden, nefes kesen dansları ile Latin Dans Grubu’na, trio müzik ve piyano dinletilerine, müzikal ipli kuklalardan palyaço ve sihirbazlara kadar herkes Şeker Bayramı süresince Profilo AVM ziyaretçileri ile birlikte olacaklar.

Birbirinden eğlenceli ve keyifli gösterilerin yanı sıra minik ziyaretçiler için sihirbazlık, kaşık kukla ve ebru sanatı atölyeleri, yarışmatör abi ile ödüllü yarışmalar, çocuk tiyatrosuyla çocuklar kendilerini renkli bir dünyada bulacak. Profilo AVM ziyaretçileri bayramın her anını doyasıya yaşayacak, eğlenecek ve unutamayacakları bir bayram geçirecekler.

Hediyelik eşyadan aksesuara, kozmetikten tekstile her türlü seçeneği aynı çatı altında bulunduran Profilo Alışveriş Merkezi, konuklarına bayram havasını taşıyan, birbirinden seçkin mağazalarıyla bayrama özel indirimler, kampanyalar, uzun vadeli taksit oranları ve hediye çeki uygulamaları ile İstanbul’un merkezinde avantajlı alışverişin adresi olmaya devam ediyor.

İstanbul’un kalbinde kültür, alışveriş ve eğlencenin merkezi Profilo AVM’nin ziyaretçilerine sürprizleri önümüzdeki günlerde de sürecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT