Bayrampaşa`da Ramazan Etkinlikleri

Tarihler: 22 Eylül 2008 Pazartesi ~ 01 Ekim 2008 Çarşamba

Yer: Bayrampaşa Cezaevi

Ücret: Ücretsiz

Adres: Bayrampaşa Cezaevi Bayrampaşa İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2008 ~ Eki 1, 2008

RAMAZAN`DA CEZAEVİ`NDEYİZ!

Bayrampaşa Belediyesi tarafından Ramazan ayında Bayrampaşa Cezaevi`nde kültür-sanat ve iftar programları gerçekleştirilirken, 8 Balkan ülkesinin 21 şehrinde iftar sofrası açacak olan Bereket Konvoyu Balkanlar yolculuğuna uğurlanıyor.

Bayrampaşa Belediyesi bu yıl Ramazan programını Bayrampaşa Cezaevinde gerçekleştirecek. Çeşitli kültür-sanat etkinlikleri, iftar sofraları, lunapark ile tanıtım ve satış standlarının yer alacağı Cezaevi, ziyaretçiler tarafından da Ramazan ayı süresince gezilebilecek. Bayrampaşa Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen “Balkanlar’da Ramazan” projesi için hazırlanan “Bereket konvoyu” ise “Kardeşlik Sınır Tanımaz” sloganıyla yine yollarda olacak.

Ramazan ayının bereketini Balkan halklarıyla paylaşmak ve kardeşlik köprüleri kurmak üzere yola çıkacak olan Bereket Konvoyu kervanların sembolü develer eşliğinde ve barış güvercinleri uçurularak uğurlanacak. Bereket Konvoyu, Bosna-Hersek, Sırbistan, Kosova, Makedonya, Arnavutluk, Yunanistan, Bulgaristan ve Romanya ülkelerinin 21 ayrı şehrinde iftar ve kültür sofrası açacak.

CEZAEVİNİN İZLERİ SİLİNECEK!
Konu ile ilgili açıklama yapan Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge; uzun yıllar Bayrampaşa ile adı anılan, adeta Bayrampaşa’nın kaderi haline dönüşmüş olan Cezaevi`nin ilçeden taşınması üzerine, halkın üzerinde bıraktığı olumsuz etkileri ortadan kaldırabilmek amacıyla bu yıl Ramazan etkinliklerini Cezaevi`nde gerçekleştirme kararı aldıklarını belirtti. Başkan Bürge, Bayrampaşa’nın artık sanat ve kültür merkezi olarak anılacağını söyledi.
“Bayrampaşa’dan Balkanlar’a Ramazan” programları ile Ramazan ayının Bereketini Balkan halklarıyla paylaşarak, kardeşlik köprüsü kurmanın gururunu üç senedir yaşıyoruz" diyen Başkan Bürge; bereket konvoyunun bu yıl da Balkanlar’da olacağını belirtti.

Cezaevi içerisinde kurulacak çadırda her gün 1500 kişiye iftar yemekleri verilecek. İftardan sonra ise sanat, siyaset ve iş dünyasından önemli kişilerin yer alacağı kültür sanat aktiviteleri ve çocuk eğlence programları gerçekleştirilecek. Ayrıca Cezaevi içerisinde çocuklar için lunapark kurulurken, tanıtım ve satış stantları da yer alacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT