Bosna Sancak Kültür Festivali

Tarihler: 29 Ağustos 2015 Cumartesi ~ 30 Ağustos 2015 Pazar

Yer: Beşçeşmeler Meydanı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 29, 2015 ~ Ağu 30, 2015

Maltepe’de Bosna rüzgarı esecek

İlçeyi yabancı kültürlere açmayı hedefleyen Maltepe Belediyesi, Beşçeşmeler Meydanı’nda Bosna Sancak Kültür Festivali düzenleyecek.

Maltepe Belediyesi ve İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği işbirliğiyle, 29 - 30 Ağustos tarihleri arasında Bosna Sancak Kültür Festivali düzenlenecek. İlçeyi yabancı kültürlere açmak ve Maltepe’nin sesini dünyaya duyurmak amacıyla düzenlenen festival kapsamında, Bosna Halk Dansları Topluluğu ve İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği Folklor Grubu, yöresel dansları ve halk oyunlarını sergileyecek.

Beşçeşmeler Meydanı’nda 2 gün boyunca düzenlenecek festivalde, ayrıca Armi Muzafferiya, Cenk Bosnalı ve Zeyd Soto da konser verecek. Pendik’te bulunan İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği ve festival alanı arasında da, 2 gün boyunca saat 17.00’den itibaren ring seferi düzenlenecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT