Bubble Show

Tarihler: 23 Nisan 2013 Salı ~ 28 Nisan 2013 Pazar 23, 24, 27, 28 Nisan Saat: 12:00 ve 15:00

Yer: Trump Towers Mall

Ücret: 1. Kategori - 72.75 TL 2. Kategori - 56.00 TL 3. Kategori - 39.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Karkuyusu Sok. Kuştepe Mecidiyeköy Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2013 ~ Nis 28, 2013
Bubble Show

23 Nisan’da “Bubble Show” Yine Yeniden İstanbul’da!

Gittiği her ülkede kapalı gişe izlenen ve İstanbul’daki gösterisinde de biletleri günler öncesinden tükenen sihirli baloncuk gösterisi “Bubble Show” 20 – 28 Nisan tarihlerinde Trump Towers Mall'da 7’den 70’e herkesin ilgi odağı olacak.

Muhteşem gösterileri ve sihirli baloncuklarıyla dünyada izleyen herkesi büyüleyen babası Fan Yang gibi yeteneğiyle herkesi şaşırtan Melody Yang, muhteşem müzik, ışık ve lazer efektleri eşliğindeki benzersiz gösterisiyle 20 – 28 Nisan tarihleri arasında Trump Towers Mall'da inanılmaz bir deneyim yaşatacak.

İlk sahne deneyimini 3 yaşında RAI 1 TV’nin şovunda gerçekleştiren Melody Yang, showlarında bilim, sanatı ve eğlenceyi birleştiriyor. 1997 yılında katıldığı Uluslararası Monte Carlo Sirk Festivali’nde uluslar arası üne kavuşan Yang’ın “Dünyanın en büyük köpüklü balonu” ve “bir köpük balonuna en çok insanı sığdırma” kategorilerinde 2 Guiness Rekoru da bulunuyor.  
7’den 70’e herkesin büyük bir hayranlıkla izlediği ve geçen yıl İstanbul’da kapalı gişe olan bu eşsiz ve büyüleyici gösteriyi kaçırmayın.

İnteraktif Benzersiz Eğlence!

Melody Yang’ın baloncuklarla gerçekleştirdiği bu benzersiz interaktif gösteride her yaştan çocuk, sihirli baloncuklarla gösteriye katılacak, ailece unutulmaz anlar yaşanacak!

Oprah Winfrey, Tom Curise ve kızı Suri, Julia Roberts, çocukları Hazel ve Phinnaeus, Halle Berry ve kızı, Al Pacino, Rosie O’Donnell, David Latterman, Stephen Colbert, Ellen DeGeneres gibi dünyaca tanınan birçok ünlü tarafından seyredilen ve hayran kalınılan gösteri yoğun istek üzerine bir kez daha İstanbul’a geliyor.

- Gösteri 2 yaşından küçük çocukları için uygun değildir. 
- Tüm çocuklar bilete tabidir.
- Etkinlik mekanına profesyonel kamera, ses kayıt cihazı, fotoğraf makinesi vb alınmayacaktır.
- Gösteri tam zamanında başlar ve yaklaşık 90 dakika sürer.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT