Burn Electronica Festival Istanbul

Tarihler: 01 Eylül 2013 Pazar ~ 01 Eylül 2013 Pazar 12:00

Yer: Suma Beach

Ücret: Festival + Plaj - Tam 112.00 TL Öğrenci + Plaj 102.00 TL Festival - Tam 67.00 TL Öğrenci 57.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 1, 2013 ~ Eyl 1, 2013

FG 93.7 tarafından 2004 yılından bu yana düzenlenen, Türkiye'nin ilk ve tek elektronik müzik festivali Burn Electronica Festival İstanbul, 10. yılında müzikseverleri Suma Beach'te buluşturuyor!

Ağaçlar içindeki "Green Stage" ve deniz kenarındaki "Blue Stage" olmak üzere 2 sahnede öğlen 12:00'den gece 02:00'ye kadar sürecek olan festival, katılımcılara şehrin karmaşasından uzakta, doğayla iç içe, en iyi DJ'ler eşliğinde özgürce eğleneceği bir gün vaadediyor.

Burn Electronica Festival İstanbul 2013
1 Eylül Pazar
Suma Beach / Kilyos
12:00 - 02:00

Plump DJS, Sharam Jey, Mario Basanov, Moon Boots, BeeGee, Murat Uncuoğlu, Ahmet Şendil, Low Earth, Alican Yüksel, Ferhat Albayrak, İlker Aksungar, Mert Yücel, Omur & Altan, Orkun Bozdemir, Batur Can, Doğuş Cihan, Queto, Murat Tokuz, Sezer Uysal, Mert Eser, Doruk Güralp, Nisso, Barış Bas, Atacan Safak, Ali Efe Dinç

Benzersiz eğlencesini Suma Beach’in atmosferiyle birleştirecek olan Electronica Festival Istanbul, bu sene de birbirinden önemli isimleri ağırlıyor. Elektronik müziğin en köklü isimlerinden, break-beat ve electro'nun öncüleri Plump DJS; prodüktör, DJ, plak şirketi sahibi, hit makinesi, on parmağında on marifet saklayan modern zaman efsanesi Sharam Jey; Litvanya’nın deep house prensi ve Baltık Denizi'nin gururu, ülkemizde de büyük bir hayran kitlesi bulunan Mario Basanov; son yılların en sofistike plak şirketi French Express’in önemli temsilclerinden Moon Boots ve FG 93.7 resident'ları Burn Electronica Festival İstanbul 2013'te sahne alıyor.

Burn Electronica Festival İstanbul 2013, 1 Eylül Pazar günü öğlen 12:00'den gece 02:00’ye kadar Suma Beach’te müzikseverlere elektronik müzik şöleni yaşatacak. Türkiye'de ilklerin festivali olma özelliği taşıyan Electronica Festival, 2013 yılında da her zaman olduğu gibi, yenilikçi müzik seçimlerini ve FG 93.7 kalitesini tek bir çatı altında toplayarak katılımcılara unutamayacakları bir Pazar günü yaşatacak.

- Festival bileti sahipleri saat 12.00'dan itibaren Green Stage ve 20.00'dan sonra Blue Stage'e giriş yapabileceklerdir.
- Festival + plaj bileti sahipleri 12.00'den itibaren Blue Stage, Green Stage ve plaja giriş yapabileceklerdir.
- Kapıda öğrenci bileti satılmayacaktır.
- Kapıda bilet fiyatları:Festival + Plaj - 115.00 TLFestival Giriş - 75.00 TL olacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT