Cevahir AVM’de Özel Gösteriler ile Yeni Yıla Eğlenceli Başlangıç…

Tarihler: 20 Aralık 2011 Salı ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Yer: Cevahir AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2011 ~ Ara 31, 2011

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan İstanbul Cevahir, iki özel show ile ziyaretçilerinin yeni yıl coşkusuna ortak olacak.

Bünyesindeki 280 mağazanın ziyaretçilerine sunduğu yenilikler ve indirim fırsatlarıyla yeni yıl alışverişinin cazibe merkezi olan İstanbul Cevahir AVM, sürprizleriyle de şaşırtacak. Cevahir AVM, yılbaşı aktiviteleri kapsamında uluslararası iki gösteriyi İstanbul halkı ile buluşturacak.

Kar küresi içinde muhteşem bir dans gösterisi; Snow Globe. 21-22 Aralık tarihlerinde Cevahir AVM’de sergilenecek show izleyenleri adeta hayal dünyasına götürecek. Snow Globe, 21 Aralık’ta 17:00 –18:00 ve 19:00 saatlerinde; 22 Aralık’ta ise 14:00, 15:00 ve 16:00 saatlerinde etkinlik alanında sahnelenecek.

Efsanevi akrobasi gösterisi “Çin Masalı” da Cevahir AVM’de İstanbul halkına keyifli saatler yaşatacak. "Çin Ulusal Akrobasi Topluluğu", bilinen fizik kurallarını alt üst eden ve gittikleri her ülkede hayranlıkla izlenen gösterilerini Cevahir AVM ziyaretçileri için de sahneleyecek. İstanbullular, 30 Aralık’ta; saat 15:00 ve 20:00 olmak üzere iki seans olarak sahnelenecek Çin Masalı’nı nefeslerini tutarak izleyecek.

İstanbul Cevahir AVM’de alışveriş keyfi…

İstanbul konseptli yeni imaj kampanyasıyla dikkatleri çeken Cevahir AVM, heyecanla beklenen yeni yılı yenilenerek karşılamak isteyenlere ya da sevdikleri için hediye arayanlara gönüllerince alışveriş yapabilecekleri keyifli bir ortam yaratıyor. AVM’de; ayakkabıdan çantaya, aksesuardan mutfak eşyasına, spor malzemelerinden oyuncuğa kadar 7’den 77’ye herkese hitap eden sayısız ürünü bulmak mümkün. Alışveriş yaparken yorulanlar ise, şık mekanların konforlu ortamında mola verip farklı lezzetlerin tadına varabilir…

İstanbul Cevahir AVM, dünyaca ünlü markaların buluştuğu 280 mağazasında alışverişi avantaja dönüştürüyor; farklı dünya mutfaklarından örnekler sunuyor; 11 sinema salonunda vizyon filmleriyle ziyaretçilerini buluşturuyor; 3 devlet tiyatrosunda oyunlarıyla konuklarını ağırlıyor; Atlantis Eğlence Merkezi ile çocukların eğlenceye doymasını sağlıyor. Kısacası Cevahir, şehrin ritmini yakalıyor…

www.istanbulcevahir.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT