Chill-Out Festival İstanbul 2010

Tarihler: 23 Mayıs 2010 Pazar ~ 23 Mayıs 2010 Pazar 23 Mayıs Saat: 12.00

Yer: Kemer Golf & Country Club

Ücret: 67,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com

Adres: Göktürk Beldesi, Uzunkemer Mevkii İstanbul Şile İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2010 ~ May 23, 2010

CHILL-OUT FESTIVAL ISTANBUL 2010

Festival sezonu Chill Out Festival Istanbul 2010 ile başlıyor! Türkiye`de rafine müzikseverlerin tek radyosu Lounge o2 tarafından düzenlenen Chill-Out Festival Istanbul’un beşincisi 23 Mayıs 2010 tarihinde Kemer Golf & Country Club’da gerçekleşiyor!

Her sene büyük bir sabırsızlıkla beklenen Chill-Out Festival Istanbul, 23 Mayıs Pazar günü saat 12’den gecenin ilerleyen saatlerine kadar muhteşem bir doğanın tam ortasındaki festival alanı ve dünya çapında ün yapmış birbirinden seçkin grupların konserleri ile unutulmayacak bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.
Geçtiğimiz yıl yaklaşık 10,000 kişilik müziksever topluluğunun katılımıyla gerçekleşen ve `Festival` kavramına yeni bir boyut getiren Chill-Out Festival Istanbul, gerek müzikal içeriği, gerekse hizmet kalitesi ve yaratılan eşsiz atmosfer açısından tüm katılımcılardan tam not almıştı.

Kemer Golf & Country Club’da 10 km2`lik bir orman içinde düzenlenecek festivalde, cazdan trip-hop’a, latin’den etnik tarzlara kadar geniş bir müzikal yelpazede, her zevkten, her yaştan dinleyiciye hitap eden farklı müzikleri dinleme imkanı sunuluyor. Kesintisiz 12 saat müziğin olacağı festivalde bu sene Caravan Palace, Bonobo Orchestra, Tunng, Alex Cuba Band, Club des Belugas, Lucky Elephant ve Palov & Mishkin gibi isimler Chill-out Festival Istanbul sahnesinde boy gösterecek.

Uzanın, gözlerinizi kapayın ve unutamayacağınız bir Pazar gününe daha tanık olmaya hazırlanın çünkü Chill-Out Festival Istanbul sizlere müzikten ötesini de vaat ediyor.
Ana sponsorluğunu Leona’nın yaptığı Chill-Out Festival Istanbul 2010’un destekçileri ise Garanti Flexi, BMW, Bridgestone, Coca Cola Zero, Nokia, Vespa, Mövenpick, Foxlife, Carlsberg, Hare, Binboa, Institut Français d’Istanbul, TimeOut Istanbul ve XOXO The Mag.
Lounge o2 FM 96.0
info@loungefm.net
http://www.loungefm.net
http://www.chilloutfest.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT