Chill - Out Festival Istanbul 2012

Tarihler: 20 Mayıs 2012 Pazar ~ 20 Mayıs 2012 Pazar 12:00

Yer: Kemer Golf - Country Club

Ücret: 80.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Kemer Golf - Country Club

Adres: Atlıspor Cad. Hayat Binası No: 7 Göktürk Beldesi, Uzunkemer Mevkii Göktürk İstanbul Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 239 70 10

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr May 20, 2012 ~ May 20, 2012

Baaba Maal
Quantic &Alice Russell with the Combo Barbaro
Jazzanova feat. Paul Randolph
The Cuban Brothers
Montefiori Cocktail feat. Amber Topaz
Stealing Sheep
Mao Mak

Festival sezonu Chill-Out Festival Istanbul 2012 ile açılıyor!

Türkiye'de rafine müzikseverlerin tek radyosu Lounge FM 96.0 tarafından düzenlenen Chill-Out Festival Istanbul’un yedincisi 20 Mayıs 2012 tarihinde Kemer Golf & Country Club’da gerçekleşiyor!

Tüm müzikseverler tarafından yıl boyunca sabırsızlıkla beklenen ve Lounge FM 96.0 farkıyla gerçekleştirilen Chill-Out Festival İstanbul, 20 Mayıs Pazar günü sabah 12.00’den gecenin ilerleyen saatlerine kadar, doğanın içinde, açık havada, dünya çapında isim yapmış birbirinden ünlü sanatçı ve grupların konserleri ile unutulmayacak bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

Geçtiğimiz yıl 10,000’i aşkın müzikseverin katılımıyla gerçekleşen ve 'Festival' kavramına yeni bir boyut getiren Chill-Out Festival Istanbul, gerek müzikal içeriği, gerekse hizmet kalitesi ve yaratılan eşsiz atmosfer ile her yıl olduğu gibi katılımcılardan yine tam not almıştı.

Kesintisiz 12 saat müziğin olacağı festivalin onur konuğu, günümüz Afrika müziğinin en büyük efsanesi, Senegal barış elçisi, 15 kişilik muhteşem orkestrası eşliğinde Baaba Maal! Kolombiya kökenli Combo Barbaro grubu ve benzersiz sesiyle sayısız başyapıta hayat vermiş olan Alice Russell ile birlikte funk, caz ve latin tarzlarını harmanlayarak downtempo dünyasının öncü isimlerinden biri haline gelen Quanticde kaçırılmaması gereken Türkiye'deki ilk performansları için Chill-Out Festival İstanbul 2012’yi seçti. Nu-jazz tarzının yaratıcısı ve başlı başına bir akımın ilham kaynağı, Almanya'nın medar-ı iftiharıJazzanova, muhteşem enerjisi ile grubun performansını bir üst seviyeye taşıyan Paul Randolph’un vokallerinin katkısıyla ve 7 kişilik kollektif orkestrasıyla festivalin temposu en yüksek anlarına imza atarken İtalya’dan lounge müziğin gelmiş geçmiş en sevilen markası Montefiori Cocktail ve bu kokteyli burlesque şovuyla dayanılmaz bir lezzete dönüştüren Amber Topaz, kalp atışlarını yükseltecek. Festivalin bu sene müzikseverlere takdim edeceği yeni yetenekler ise 70'lerın folk müziğine modern sesler katarak yeni nesil hippi ruhunu yaşatan ve son dönem Avrupa festivallerinin en aranılan üçlüsü, Ingiltere'den Stealing Sheep. Ayrıca, dünyanın 4 bir köşesinden gelen sanatçıların oluşturduğu, fantastik sahne performanslarıyla festivalin büyük sürprizi The Cuban Brothers... Bu muhteşem sanatçı kadrosu içinde ülkemizi temsil etme görevini de Türkiye’nin gelecek vaddeden en yetenekli gruplarından Mao Mak üstleniyor.

Chill-Out Festival Istanbul 2012’un destekçileri ise Garanti Flexi, Turkcell Platinum, Smirnoff Vodka, BMW, Coca-Cola, Bridgestone, Tuborg Gold, Gordon’s, MINI, Puma, Echo Falls, Burn, Nespresso, Point Hotel, Toirent, Ajanspress, Time-Out Istanbul, Size Magazine...

Uzanın, gözlerinizi kapayın ve unutamayacağınız bir Pazar gününe daha tanık olmaya hazırlanın çünkü Chill-Out Festival Istanbul sizlere müzikten ötesini de vaat ediyor…

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Garanti Bankası Flexi Card, sahiplerine sadece 2 (iki) adet bilette Biletix Perakende Satış Noktalarında Bilet Bedelinden %20 indirim uygulanacaktır.
- Lounge FM 96 programda değişiklik yapma hakkı saklı tutar.
- Festivalde, Turkcell Platinum'a özel lounge alanı bulunacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

harika bir festivaldi.şimdiye kadar bu kadar güzel ve eğlenceli bir festival görmemiştim türkiyede.teşekkürler.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT