Çocuk Meydanı - 3

Tarihler: 23 Nisan 2011 Cumartesi ~ 24 Nisan 2011 Pazar

Yer: Meydan Alışveriş Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Adres: M1 Meydan Alışveriş Merkezi Çakmak Mah. Metro Group Sok. No: 243 34770 Ümraniye İstanbul Ümraniye İstanbul

Telefon: 0216 526 01 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2011 ~ Nis 24, 2011

Arya Sponsorluk ve İletişim Danışmanlığı tarafından geliştirilen ve bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek “ÇOCUK MEYDANI”na katılan çocuklar kullanmadıkları oyuncaklarını, kitap, CD ve DVD`lerini başka çocuklarla paylaşma, satış yapma fırsatı bulacaklar.

"Çocuk Bayramı" kapsamında 23-24 Nisan 2011, Cumartesi-Pazar günlerinde 13.00-18.00 arasında düzenlenecek etkinliğe özel ve devlet okullarından 7-14 yaş arasındaki çocuklar katılacaklar..

Çocukların satıştan elde ettikleri kazanç kendilerinin olacak. Ancak katılımcı her çocuk en az 2 oyuncağını\kitabını imkanı olmayan çocuklarla paylaşmak üzere Hediye Sandığı`na bağışlayacak. Hediye Sandığında toplanan bu oyuncaklar\kitaplar Çocuk Esirgeme Kurumlarına ve ilgili Sivil Toplum Kuruluşlarına dağıtılacak.

Eğlenceli aktivitelerin de düzenlendiği Çocuk Meydanı`na katılan veliler Çocuk Meydanı etkinliğinin çocuklara sadece para kazanma deneyimi yaşatmadığını aynı zamanda paylaşmayı ve eski eşyalarını değerlendirmeyi öğrenttiğini, bu nedenle etkinliği çok faydalı bulduklarını belirtiyorlar.

Doğa Koleji`nin ana sponsorluğunda gerçekleşecek projenin amacı; hem çocukların özgüvenini oluşturma hem de Hediye Sandığına bırakacakları hediyelerle imkanı olmayan çocuklara destek olarak sosyal sorumluluk bilincini oluşturmaktır . Eğlendirirken bilinç arttırıcı bir aktivite olması hedeflenmektedir.

Etkinliğe katılım ücretsiz olup, kontenjanlarla sınırlıdır.

Kayıt için aşağıdaki numarayı arayabilir ya da Meydan Ümraniye`deki Çocuk Meydanı -3 standlarına başvurabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT